Loading...

Uw persoonlijke gegevens of wachtwoord bijwerken

Zodra u zich hebt aangemeld bij uw rci.com-account, kunt u uw persoonlijke gegevens of uw wachtwoord online bijwerken.

Klik op het persoonpictogram in de bovenste navigatiebalk en selecteer 'Mijn account'. In het gedeelte 'Mijn account' ziet u boven aan de pagina een koppeling naar 'Accountgegevens bijwerken'. Klik gewoon op deze koppeling. Vervolgens kunt u het volgende doen:

• Uw e-mailadres bijwerken
  • Uw thuisadres bijwerken
  • Uw primaire telefoonnummer bijwerken
  • Uw wachtwoord voor rci.com wijzigen

Houd er rekening mee dat u uw naam niet online kunt wijzigen. Hier is een bewijs van naamsverandering voor nodig. Neem contact op met een RCI-medewerker als u wenst dit te doen.

Als u klaar bent met het bijwerken van uw persoonlijke gegevens, klikt u op 'BEVESTIGEN'. Uw gegevens worden dan meteen bijgewerkt. Wij sturen u een e-mail om te bevestigen dat uw gegevens zijn bijgewerkt.

Als u uw wachtwoord voor rci.com wilt wijzigen, voert u gewoon een nieuw wachtwoord in en klikt u op 'UW WACHTWOORD WIJZIGEN'. De volgende keer dat u zich aanmeldt bij rci.com, dient u dit nieuwe wachtwoord te gebruiken.