Loading...

Lejáró pontok

Ha nem használja fel az éves kiosztott pontmennyiséget, akkor a megmaradó pontokat a rendszer automatikusan jóváírja* a számláján egy újabb évre. Ha ez idő alatt sem használja fel őket, akkor felhasználhatósági idejük lejár. Ha nincs elég pontja egy másik üdülés lefoglalására, lejáró pontjait számos egyéb módon felhasználhatja:

Foglaljon le egy kedvezményes csereüdülést RCI Points-ajánlatok keretében

Minden hónapban elérhetővé teszünk kedvezményes pontértékű csereüdüléseket. Előfordul, hogy bizonyos ajánlatok igen alacsony pontértékűek, így lehet, hogy elegendő pontja lesz egy másik csereüdülés lefoglalásához!

Akár 50%-ot is megtakaríthat a pontértékekből, ha olyan csereüdülést foglal, amelynek 45 napon belül van a bejelentkezési időpontja. A kedvezményes ajánlatok megtekintéséhez keressen 45 napon belüli üdülést.

Foglaljon cserét hotelben

Hotelfoglalási lehetőségeink több mint 600 000 hotel ajánlatait teszik elérhetővé az Ön számára, a világ minden táján.

Éjszakánként 2000 pont felhasználásával még nagyobb kedvezményekben részesülhet, és tartózkodásának költségét is csökkentheti.

Több mint öt éjszakára szeretne foglalni? Mindössze 10 000 pontot kell felhasználnia ahhoz, hogy tovább csökkentse a korlátlan időtartamú, de legalább öt éjszakás tartózkodások árát.

Keressen hotelcseréket itt.

Küldje el egy barátját üdülni vendégigazolvánnyal

Ha olyan pontjai vannak, amelyeket Ön személyesen nem tud felhasználni, akkor lefoglalhat velük egy üdülést, majd vásárolhat egy vendégigazolványt, így az ismerősei és családtagjai is Öntől kapott ajándékként vehetnek részt egy nagyszerű RCI-üdülésen.*

A vendégigazolvány felhasználását jelezheti az adott üdülés foglalásakor, vagy lefoglalt üdülés esetén akár utólag is. Ha már van foglalt üdülése, itt adhat hozzá vendégigazolványt.

A Vendégigazolványt kapó vendégnek legalább 21 évesnek kell lennie az Egyesült Államok területén található üdülőkben történő foglalás esetén, és legalább 18 évesnek minden egyéb úti cél esetén.

Pontok meghosszabbítása

Az adott használati évben fel nem használt pontokat automatikusan megtakarítja egy második használati évre*, de ha több időre van szüksége, akkor egy csekély díj fejében egy harmadik évre is meghosszabbíthatja a pontjait.

Azon RCI Platinum tagok, akik meghosszabbítják pontjaikat egy harmadik használati évre, de nem használják fel az összeset, díjmentesen egy negyedik évre is meghosszabbíthatják őket.

Ruházza át a pontjait

Ha nem tervezi, hogy felhasználja pontjait, egy csekély díj ellenében átadhatja őket egy másik RCI Points-tagnak. Ennek lefolytatásához hívja tanácsadóinkat, vagy beszéljen velük az online Élő súgó segítségével.

*A pontok megtakarítása díjtalan, ha valamennyi pontot annak a használati évnek a végéig felhasznál, amelyben a pontokat kiosztották. Egyéb esetben a megtakarítás csekély díjjal jár. Itt tekintheti meg a díjakat.