Loading...

Hogyan hozzam ki a legtöbbet Points tagságomból?Sokféle lehetőség van, amelyekkel a lehető legtöbbet hozhatja ki az RCI Points tagságából, a timeshare tulajdonjogából és a fantasztikus üdülési lehetőségekből az RCI segítségével. Íme néhány a legnépszerűbb tippjeink közül:

Kölcsönözzön pontokat a következő használati évéből

Ha nincs elegendő pontja a jelenlegi használati évi pontegyenlegén a kívánt csereüdülés lefoglalásához, akkor pontokat kölcsönözhet a következő használati évéből az egyenlege feltöltéséhez.

Ne feledje, ez nem jelenti azt, hogy lemarad valamiről a következő használati évben – sokféle lehetőség áll rendelkezésére a pontjai, az RCI tagsága és az üdülési lehetőségek kihasználására.

Havi Points ajánlatok

Minden hónapban válogatott csereüdüléseket kínálunk kedvezményes pontértékekkel különböző üdülőkben szerte Európában

Amellett, hogy pontokat takarít meg különböző használati célokra, a havi Points ajánlatokban szereplő csereüdülések lefoglalásával kiemelkedő minőségű szállásokat is igénybe vehet, vagy olyan üdülőkben foglalhat, amelyek általában magasabb pontértéket igényelnek.

Last minute kedvezmények

Akár 50% kedvezményt kap a pontértékekből egész évben, ha a foglalástól számított 45 napon belül el tud utazni.

Foglaljon 45-31 nappal a bejelentkezés előtt, és takarítson meg 10%-ot a pontértékekből. Foglaljon 30-15 nappal korábban, és takarítson meg 25%-ot. Vagy kapjon 50% kedvezményt, ha 14 nappal a bejelentkezési dátum előtt foglal.

A last minute foglalási kedvezményeink egész évben érvényesek az összes Points csereüdülésre, így ezek nagyszerű lehetőségek fantasztikus üdülők felfedezésére, amellett, hogy még pontjai is maradnak egy (vagy két!) újabb üdülésre.

Ajánlatok

Rendszeres ajánlataink vannak RCI termékekhez és üdülésekhez kapcsolódóan – ezeket az RCI.com oldalon a tagsági fiók „Ajánlatok” részén tekintheti meg. Az ajánlatok lehetnek többek között Plusz üdülési ajánlatok és pontkedvezmények európai vagy nemzetközi üdülőkben.

Plusz üdülési akciók

Gyakran vannak különleges ajánlataink Plusz üdülésekhez kapcsolódóan, ezekről e-mailben, az RCI.com oldalon és eseteként nyomtatott postai küldeményekben tájékoztatjuk. A kedvezményes Plusz üdülések lehetőséget biztosítanak egy újabb RCI üdülő felfedezésére anélkül, hogy a pontjait kellene felhasználnia – ráadásul a normál árból is megtakaríthat. A Plusz üdülési díj lakóegységenként és nem személyenként értendő, így annyi ismerőst és családtagot vihet magával, ahányan csak elférnek az adott lakóegységben.