Loading...

Pontok megtakarítása, hosszabbítása és kölcsönzése

Az RCI Points rendszer rugalmas lehetőséget biztosít arra, hogy több évre vonatkozóan vonja össze az üdülési tulajdonjogait.

A pontok megtakarítása azt jelenti, hogy pontokat visz át egyik használati évből a másikba. Ha nem használja fel az összes pontját abban a használati évben, amelyben kiosztották őket, akkor MEGTAKARÍTHATJA őket a következő használati évre.

A pontmeghosszabbítás az előzőleg megtakarított pontok átvitelét jelenti egy harmadik használati évre. Ha a második használati év alatt nem használja fel őket, egy kis díj ellenében MEGHOSSZABBÍTHATJA érvényességüket egy harmadik használati évre. A díjinformációért kattintson ide.

Azon RCI Platinum tagok, akik meghosszabbítják pontjaikat egy harmadik használati évre, de nem használják fel az összeset, díjmentesen egy negyedik évre is meghosszabbíthatják őket.

A pontok kölcsönzése azt jelenti, hogy pontokat hoz át a következő használati évéből a jelenlegi használati évébe. Ha több pontra van szüksége egy cseréhez, KÖLCSÖNÖZHET néhányat a következő használati évéből.

Például ha a jelenlegi egyenlege 24 000 pont, de a kívánt üdülés értéke 30 000 pont, akkor a maradék 6 000 pontot kölcsönözheti a következő használati évéből.

Saving, Extending and Borrowing Points

A pontok megtakarításának és meghosszabbításának értéke

• Az, hogy három évnyi pontmennyiség összevonására van lehetősége, azt jelenti, hogy szélesebb körű üdülőkben és úti célokban cserélhet üdüléseket. Ráadásul mindez nagyobb rugalmasságot is kínál a választható dátumok tekintetében.

• Ha nem tud elutazni az adott évben, akkor sem veszíti el az üdülési jogát az üdülőjében – hatékonyan átviheti azt a következő évre.

• Ha a kiosztott éves pontmennyiségnél kevesebbet használ fel az üdüléséhez, akkor a fennmaradó pontokat átviheti a következő évre.

Hogyan lehet megtakarítani és meghosszabbítani a pontjaimat?

Automatikusan megtakarítja a pontjait annak a használati évnek a végén, amelyben megkapta azokat. A szolgáltatásnak nincs külön díja, feltéve, hogy legalább valamennyit felhasznált ezekből a pontokból az adott használati évben.

A pontjait a telefonos ügyfélszolgálaton vagy online hosszabbíthatja meg a Points üdülése foglalásakor. A pontjainak egy harmadik évre történő meghosszabbításához először értesítenie kell az RCI-t a pontok lejárata előtt. A pontok meghosszabbításának külön díja van, amely az adott pontok számától függően változik.

A pontok kölcsönzésének értéke

• Az, hogy pontok kölcsönzésére és egymással való összevonására van lehetősége, azt jelenti, hogy szélesebb körű üdülőkben és úti célokban cserélhet üdüléseket. Ráadásul mindez nagyobb rugalmasságot is kínál a választható dátumok tekintetében.

• Ha már felhasználta az összes pontját a jelenlegi használati évében, de szeretne egy másik üdülésre is elutazni, akkor pontokat kölcsönözhet a következő használati évéből.

• Ha előreláthatóan nem fog tudni elutazni a következő használati évében, akkor áthozhatja a pontjait a jelenlegi használati évébe, és egy még jobb üdülésen vehet részt idén.

• Annyi pontot kölcsönözhet, amennyire csak szüksége van – egy kisebb mennyiséget vagy akár az összes kiosztott pontot.

• Rugalmas lehetősége van arra, hogy összevonja a kölcsönzött pontjait a megtakarított és meghosszabbított pontokkal.

Hogyan kölcsönözhetek pontokat?

A pontok kölcsönzése teljesen ingyenes! Pontokat a telefonos ügyfélszolgálaton vagy online kölcsönözhet a Points üdülése foglalásakor.

Ne feledje, ha felhasználta az összes megtakarított, meghosszabbított és kölcsönzött pontját, de szeretne még egy üdülést foglalni az RCI-nél, akkor lehetősége van az éves pontmennyiség legfeljebb 50%-ának bérlésére a választott üdülés lefoglalásához.