Loading...

Mi az a használati év?

A használati év egy olyan ismétlődő 12 hónapos időszak, amely az RCI Points tagsága létrehozását követő hónap első napján indul.

Például ha a tagságot áprilisban hozzák létre, a használati év mindig május 1-én kezdődik, és a következő évben április 30-ig tart.

A használati év első napján kapja meg az éves pontmennyiségét – az alábbi ábra a pontok rugalmas felhasználási lehetőségeit mutatja az egyes használati évek között.

Ha nem használja fel az összes pontját abban a használati évben, amelyben kiosztották őket, akkor MEGTAKARÍTHATJA őket a következő használati évre.*

Ha nem használja fel a pontjait a második használati évben, akkor egy csekély díj fejében MEGHOSSZABBÍTHATJA őket egy harmadik használati évre.

Ha több pontra van szüksége a csereüdüléséhez, KÖLCSÖNÖZHET néhányat a következő használati évéből, feltéve, hogy megfizette a következő használati éve éves díjait.

What is a Use Year?

Vegye figyelembe, hogy az aktuális használati év dátuma a kezdő éven alapul. Például ha a jelenlegi használati éve 2016. április 1-én indul, akkor ez a „2016-os használati éve” függetlenül attól, hogy az 2017. március 31-ig tart.

*A pontok megtakarítása díjtalan, ha valamennyi pontot annak a használati évnek a végéig felhasznál, amelyben a pontokat kiosztották. Ellenkező esetben egy csekély tranzakciós díj van érvényben.