Loading...

Az éves számlakivonat ismertetése

Ahhoz, hogy az RCI tagság összes előnyét élvezze, naprakészen kell tartania azt a tagsági díjak időben történő megfizetésével.

A tagsága adatai a Points kivonatban láthatók, amelyet e-mailben* vagy postán küldünk el a megújítási határidő előtt 1 hónappal.

*Ha még nem rendelkezett a kivonat e-mailben történő küldéséről, és ezt szeretné, akkor hívja RCI tanácsadóját a kivonat alján található telefonszámon.

A fizetés módja

  • Online: A jobb felső sarokban lévő „Üdvözöljük” ikonra kattintva válassza a „Fiókom” lehetőséget. Ezen az oldalon, a „Tagság megújítása” menüpont alatt válassza a „SZÁMLA BEFIZETÉSE” lehetőséget. Figyelem: A tagsága lejárása előtt 30 nappal állítjuk ki számláját. Csak azután tudja kifizetni online a tagsági díjat, ha megkapta a számlát.
  • Telefon: Az egyenlege rendezése egyszerű a biztonságos és automatizált fizetési vonalunkon, amely a nap 24 órájában és a hét 7 napján rendelkezésre áll. Készítse elő a tagsági azonosítóját, amely a kivonaton szerepel.
  • Kapcsolatfelvétel egy RCI tanácsadóval: A számla alján található kapcsolattartói telefonszámokon hívjon fel egy RCI tanácsadót a fizetéssel kapcsolatban.
  • Banki átutalás: Ha banki átutalással fizetne, használja a következő adatokat: EUR IBAN GB03 BARC 2000 0074 3752 55, Swift/BIC Code BARCGB22. Fontos, hogy feltüntesse az RCI tagsági azonosítószámát a közlemény rovatban.
  • Fizetési értesítő: Ha a kivonatot postán kapja meg, akkor a fizetési értesítőhöz tartozó nyomtatvány segítségével is fizethet az alábbi címre történő küldéssel:

RCI Points – Finance,
Kettering Parkway,
Kettering,
Northants.
NN15 6EY,
Egyesült Királyság

Pontátmentési díjak

Ha nem voltak foglalásai a használati évben, de maradtak pontjai, akkor a megtakarítási díjakat kiszámlázzuk Önnek, és ezek megfizetése a használati év végén esedékes. Ez a szabály a szerződéses feltételekben szerepel. A pontonkénti ár a teljes tulajdonjogon alapul. A kivonaton szereplő értékek tartalmazzák az áfát.