Loading...

Az online fiókjának bemutatása

RCI tagságát a legegyszerűbben online fiókján keresztül kezelheti, bejelentkezés után. A felső navigációs sávon lévő személy ikon alatt válassza ki a „Saját fiók” menüpontot a következő műveletek elvégzéséhez:

  • Személyes adatok szerkesztése, például lakcím, e-mail-cím vagy jelszó módosítása.
  • Nyomtassa ki tagsági azonosítókártyáját.
  • Váltás RCI Platinum tagságra.
  • Válassza a beszedési megbízásos kifizetéseket.
  • Hosszabbítsa meg pontjait. Ha rendelkezik meghosszabbítandó pontokkal, ezt a cserefoglalás részeként is elintézheti.
  • Kezelje tagságmegújítását, a nem Beszedési Megbízási tag. Ha egyenlege jelenleg nem mutat elmaradást, és szeretne Platinum tagságra váltani, de jelenlegi használati évéből még legfeljebb 5 hónap hátra van, csak az új Használati év elején lesz lehetősége váltani.
  • Amennyiben tartozásai vannak, online is kifizetheti őket a „SZÁMLA BEFIZETÉSE” lehetőségnél.
  • Tekintse meg pontegyenlegét.

Egyenlegkivonata a következő információkat tartalmazza: Elnézést kérünk, de nem tudunk részletes információkat adni tranzakcióiról, azonban minden korábbi és jelenlegi foglalását megtekintheti a „Saját üdülési tervek” menüpontban.

Előző használati év/Megtakarított pontok
Itt láthatja az előző használati évből megtakarított pontjait. Azóta előfordulhat, hogy már felhasználta, vagy részben felhasználta ezeket a pontokat, így az itt látható pontok mennyisége elavult lehet.

Fennmaradó pontok megtakarítása
Ezek az előző használati évből megtakarított pontok, amelyek továbbra is rendelkezésre állnak. Ezeket a pontokat csereüdülésre használhatja, vagy jogosultság esetén meghosszabbíthatja azokat a következő használati évre.

Meg nem takarított pontok lejárati dátuma
Ha Ön pontokat takarított meg az előző használati évből, akkor ez az a dátum, amikor a pontok lejárnak, ha addig nem használja fel vagy hozza át azokat.

Jelenlegi használati év
Itt láthatja a jelenlegi használati évre kapott pontjait tulajdonjoga(i) alapján. A legtöbb RCI tag számára a pontok száma minden évben ugyanaz.

Egyenleg
Ez az aktuális pontegyenlege, beleértve a megtakarított és az előző év(ek)ről áthozott pontokat.

Jövőbeli használati év
Ez a következő használati évben rendelkezésére álló pontok száma. Ezeket a pontokat áthozhatja az aktuális használati évbe, vagy felhasználhatja azokat a következő használati évben kezdeményezett foglalásokhoz.

Your Online Account Explained


VISSZA A FELHASZNÁLÓI FIÓKHOZ