Loading...

Cserélési ötletek

Kombinálja RCI tagságát timeshare jogával, és üdülési lehetőségek széles tárháza válik elérhetővé Ön és szerettei számára. Néhány nagyszerű tippel segítünk megtalálni a tökéletes Points üdülést:


1. Tervezzen előre

Amikor csatlakozik az RCI-hez, üdülési jogához hozzárendelünk egy pontértéket.

Ez az érték azon alapul, hogy milyen a kereslet és kínálat viszonya; hol található az üdülő, és milyen minőségű; milyen típusú és méretű a lakóegység; melyik időszakra vonatkozik az Ön tulajdonjoga; és hogy milyen visszajelzést adtak az Ön üdülőjét igénybe vevő tagok az RCI véleménykártyákon.

Miután megállapítottuk az Ön pontegyenlegét (amely évről évre változatlan marad), fontos, hogy időben tervezze meg üdülését.

Ez nagyobb rugalmasságot és szabadságot tesz lehetővé, hogy Ön eldönthesse, félretegyen-e az aktuális használati évben érvényes pontjaiból, béreljen-e pontokat a következő használati évből, vagy meghosszabbítsa-e pontjait, mielőtt lejárnának.

Ha előrelátóan használja fel a pontjait, még többet hozhat ki a tagságából.

Sok tagunk azt meséli, hogy azok az üdülések sikerültek a legjobbak, amelyre nem is készültek. Nézzen jól körül weboldalunkon, és tartsa nyitva a lehetőségeket... Segítünk megtalálni az Önnek megfelelő üdülést.

2. Határozza meg igényeit

Fontos tudni, hogy mit vár el az üdülésétől, de ne feledje, a rugalmassággal mindig a lehető legtöbbet hozhatja ki az üdüléstervezési élményből.

Böngészés közben nézze meg a keresési szűrőket, amelyek segítenek leszűkíteni a keresést azokra a találatokra, amelyek a jövőbeli tartózkodás szempontjából leginkább szóba jöhetnek.

3. Indítson folyamatos keresést

Ha az Ön számára ideális üdülés nem érhető el,hívjon fel minket, és állítson be folyamatos keresést, mi pedig folytatjuk a keresést, és értesítjük, amint a kritériumoknak megfelelő üdülőt találtunk.

Folyamatos keresés indítása.