Loading...

Saját üdülőn belüli foglalások

Az RCI Points tagság számos előnyének egyike a tulajdonában lévő saját héthez, saját üdülőhöz és/vagy saját üdülőcsoporthoz tartozó elsőbbségi foglalási időszak.

A saját héten, saját üdülőben vagy saját üdülőcsoportban történő foglalás egyszerű folyamat. Válassza a „FOGLALÁS” lehetőséget, majd kattintson a „Csereüdülések” lehetőségre. Az „Üdülés keresése” oldalon kattintson a „Lehetőségek megtekintése” lehetőségre a jobb felső sarokban található „Saját üdülő foglalásai” rész alatt. Az elsőbbségi foglalási időszaktól függően itt végezheti el a következő foglalásokat:

Home Reservations

Saját hét:  Ha szeretne visszatérni a saját héten történő üdüléshez, ezt az adott hónapon belül meg kell erősítenie, mert ennek hiányában hetét szabaddá tesszük más tagok számára.

Rögzített időbeosztású héttel rendelkező tagjaink számára saját apartmanjuk és hetük a bejelentkezési időpont előtt 13-12 hónappal már ingyenesen foglalható.

Saját üdülő: Ha szeretne saját üdülőjében más időpontban vagy lakóegység méretben üdülni, ezt foglalási díj ellenében már a bejelentkezési időpont előtt 12-11 hónappal lefoglalhatja.

Ha Ön Változó időbeosztású héttel rendelkezik, már tudja, hogy Önnek nincs Saját hete. Ezért ha a sajátjával azonos lakóegység méretben szeretne üdülni saját üdülőjében, ezt már 12-11 hónappal a bejelentkezési időpont előtt lefoglalhatja, díj ellenében.

Saját üdülőcsoport: Ha a saját üdülőcsoportjában saját üdülője helyett más üdülőben szeretne pihenni, ezt díj ellenében már a bejelentkezési időpont előtti 11-10 hónapban lefoglalhatja.