Loading...

Points üdülés foglalása

Számos lehetőség közül választhat, ha a következő Points üdülését keresi. Points tagként mind Weeks, mind Points üdülőkben igénybe vehet csereüdülést.

Miután megtalálta az igényeinek megfelelő üdülőt, át kell tekintenie az üdülővel kapcsolatos „Sürgős információkat” és az „Elérhető lakóegységek” cím részt.

Felhívjuk figyelmét, hogy egy időben nem foglalhat le több Points és Weeks szállást, ezért meg kell adnia egy bejelentkezési időpontot az üdülő adatait tartalmazó oldalon.

Ha több mint 45 nap múlva szeretne utazni, és megtalálta a tökéletes lakóegységet, a foglalás feldolgozásához kattintson a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőségre, és kövesse az alábbi lépéseket.


További fontos információ

Weeks foglalások esetén kizárólag a következő esetekben van lehetősége egy lakóegység lekötésére: (a) a megerősítendő lakóegység Weeks cseréhez tartozik, és (b) a Weeks cseréhez tartozó utazási dátumok a mai naptól számított legalább 60 napra vannak.

Az RCI Points lakóegységek esetében, ha ugyanaz a lakóegységtípus elérhető, egymást követő heteket foglalhat 7 éjszakánként, maximum 21 éjszakára egy foglalási időszakon belül.
Ha 21 éjszakánál többre van szüksége, vagy ugyanaz a lakóegységtípus nem elérhető a többhetes cserére, akkor külön kell foglalni.  Minden egyes foglaláshoz cseredíjra van szükség.

Készen áll a foglalásra? Kövesse a következő négy egyszerű lépést következő nagy kalandja lefoglalásához:


1. lépés: Az adatok ellenőrzése

A rendszer most arra fogja kérni, hogy erősítse meg, hogy ki veszi igénybe az üdülést. Ha a foglalás Önre vonatkozik, jelölje be „Az RCI tag az utazó társaság tagja” lehetőséget.

Ha másik vendég veszi igénybe az üdülést, az „Ez az üdülés a vendégnek szól” lehetőséget kell választania. A vendégigazolványok hozzáadásával kapcsolatban további információt a „KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK” című részben talál.

A folytatáshoz válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.

How to Book a Holiday on rci.com


2. lépés: Szolgáltatások és felhasznált pontok

Most adhat hozzá a foglalásához olyan extra szolgáltatásokat, mint a cserevédelem, amely megvédi üdülését abban az esetben, ha valami közbejön, és Önnek le kell mondania az üdülést. Ha szeretné hozzáadni, hagyja a jelölőnégyzetet bejelölve.

Ha nem szeretné megvásárolni, csak vegye ki a pipát a jelölőnégyzetből.

Válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha a szállás Points cseréhez tartozó értéke több mint a jelenlegi használati évének pontegyenlege, akkor elképzelhető, hogy a „Points elszámolás” szakasz jelenik meg. További információt a „KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK” című részben talál.

3. lépés: Fizetési információk

Adja meg fizetési információit biztonságos online vásárlási oldalunkon. Az RCI a szabad lakóegységeket online foglaló tagok kártyáját nem terheli további díjakkal. Az RCI a tagoknak csak az online megtalálható szabad lakóegység költségeit számolja fel.  Amennyiben egy tag kártyáját a foglaláson kívüli további díjjal terhelték meg, vegye fel a kapcsolatot kártyaszolgáltatójával és ellenőrizze, a szolgáltató számolta-e fel a díjakat.

Ha Ön RCI Platinum tag, ne feledje, hogy bármilyen tagsági juttatást felhasználhat a tranzakcióhoz, amelyet a fennmaradó egyenlege kiszámítása előtt kapott: Az esetleges juttatások felhasználásához jelölje be a jelölőnégyzetet.

Válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.

4. lépés: A foglalás megerősítése

Tekintse át a megerősítés összefoglalását, és a foglalás befejezéséhez kattintson a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőségre.

Ne feledje, hogy a megerősítést bármikor megtekintheti, ha a felső navigációs sávon az „UTAZÁSAIM”, majd a „Saját üdülési tervek”, végül pedig a „Megerősítve” lapra kattint.

Jó utat!

Törölnie kell a foglalást? Ha le kell mondania a foglalását a lefoglalást követő 24 órán belül, a teljes összeget visszafizetjük. Ha ezt követően mondja le a foglalást, nem kap visszatérítést.