Loading...

A foglalások kezelése

A foglalások kezelése

Online fiókja számos eszközt tartalmaz, amelyek segítségére lehetnek a foglalások kezelésében.

A „Saját üdülési tervek” eléréséhez kattintson az „UTAZÁS” gombra a felső navigációs sávban.

• A foglalás megerősítése és a kifizetés előtt 24 órára lekötheti a kijelölt csereüdülését és Plusz üdüléseit, ha az üdülés kezdő időpontja a mai dátumtól számított 60 vagy több nap múlva van. A meg nem erősített üdülések „lekötöttnek” számítanak. Ezen az oldalon megtekintheti, megerősítheti vagy felszabadíthatja lekötött üdüléseit a megfelelő lehetőség kiválasztásával. Ha készen áll a megerősítésre, válassza a „FOGLALÁS MEGERŐSÍTÉSE” lehetőséget, és kövesse a fizetési lépéseket.
A lekötött, de meg nem erősített üdüléseket az „ÜDÜLÉS FELSZABADÍTÁSA” lehetőséggel törölheti.

Managing Your Bookings

• Tekintse meg, módosítsa vagy szabadítsa fel Folyamatos keresését/kereséseit

Managing Your Bookings

• Tekintse meg és nyomtassa ki Megerősített csereüdüléseit. Adjon Vendégigazolványt, és igényeljen „Kategóriaváltást és módosítást” ha szükséges. Lásd a Kapcsolódó témákat a „Kategóriaváltással és módosítással” kapcsolatban.

Türelmi időszakunknak köszönhetően a foglalástól számított 24 órán belül törölheti foglalását, és cserefoglalásaira teljes pénzvisszatérítést, valamint teljes pontvisszatérítést kap. Ha szeretné, hogy az összes pontját és a teljes cseredíjat visszakapja, a foglalás során adja hozzá a cserevédelmet!

Törölt üdülések megtekintése

Managing Your Bookings

• Megtekintheti az elmúlt két évből származó üdülési előzményeket.

Managing Your Bookings

LÉPJEN A SAJÁT ÜDÜLÉSI TERVEKHEZ