Loading...

Csere foglalása – a Points elszámolás bemutatása

A Points elszámolás gyakran jelenik meg egy Points csereüdülési foglalás kezdeményezésekor. Célja az, hogy segítsen garantálni a foglalás legoptimálisabb módját, például azt, hogy először a legrégebbi – a lejárathoz legközelebb eső – pontjait használja fel.

A Points elszámolási lehetőség többféle okból jelenhet meg:

• Olyan üdülést próbál foglalni, amelyhez az egyenlegén lévőnél több pont szükséges, ezért to kölcsönöznie kell a következő használati évéből a foglalás befejezéséhez, vagy pontokat kell bérelnie pontonkénti áron.

Points Accounting Explained

• Ha vannak megtakarított pontjai az előző használati évéből, de a foglalandó üdülés a megtakarított pontok lejárati idején kívül esik. Ekkor lehetősége van arra, hogy meghosszabbítsa a pontjait egy harmadik évre ahhoz, hogy felhasználhassa ezeket a mostani foglalásához. Ha nem kívánja meghosszabbítani a pontjait a mostani foglalásához, egyszerűen módosítsa a „Pontok meghosszabbítása” részen lévő mennyiséget „0” értékre, ekkor csak a jelenlegi használati évében lévő pontokat használja majd a foglalás befejezéséhez.

Points Accounting Explained

• A Points cserefoglalást a következő használati évre végzi, de vannak még pontjai a jelenlegi használati évében, ezért meg kell takarítania azokat a foglaláshoz történő felhasználáshoz.

Points Accounting Explained