Loading...

További üdülési lehetőségek

Plusz üdülés lefoglalása

Szeretné még egyszer nyaralni? Ha készpénzzel fizeti ki Plusz üdülését, egy hetet pihenhet valamelyik RCI partnerüdülőben anélkül, hogy heteit vagy pontjait fel kellene használnia.

Ugyanazt a színvonalat és ugyanazokat az előnyöket fogja kapni, mint ha csereüdülést vett volna igénybe. A Plusz üdülés foglalásának további előnyei:

• Attól függetlenül foglalhatja le őket, hogy van-e éppen deponálható hete vagy pontja;
• A lefoglalható Plusz üdülések száma nem korlátozott;
• Üdülők és úti célok széles köréből választhat szerte a világon;
• Ajándékozzon üdülést valamelyik szerettének – csak adjon hozzá vendégigazolványt a foglalásához.


Így kereshet Plusz üdülést

1. lépés: Keresés

Jelentkezzen be az RCI.com oldalon, kattintson a felső navigációs sávon a „FOGLALÁS” lehetőségre, majd válassza a „Plusz üdülések” lehetőséget.

Állítsa be a keresési szűrőket az üdüléssel kapcsolatos elvárásainak megfelelően. A keresési eredmények minden egyes szűrő hozzáadása után automatikusan frissülnek. Üdülés keresésével kapcsolatban további információért tekintse meg a „KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK” című szakaszt.

2. lépés: Megerősítés vagy lekötés

Amikor megtalálta a megfelelő üdülőt, kattintson az „ELÉRHETŐ LAKÓEGYSÉGEK” lehetőségre.

Ezen a ponton megtekintheti az üdülő adatait és a sürgős információkat, majd a „MEGERŐSÍTÉS” vagy a „LEKÖTÉS” gombra kattintva kiválaszthatja a lakóegységet, ha a foglalandó üdülés legalább 60 nappal a mai nap után kezdődik, ellenkező esetben a LEKÖTÉS lehetőség nem lesz elérhető.

Kattintson a „TOVÁBB” lehetőségre, ha készen áll a foglalásra, és rátérne a fizetésre.

A „LEKÖTÉS” 24 órán keresztül fenntartja Önnek a lakóegységet, amíg döntést nem hoz. Ha később szeretne visszatérni és foglalni, kattintson a felső navigációs sávban az „UTAZÁSAIM” gombra, és ezzel megjelenik a „Saját üdülési tervek” fül. Itt válassza ki a „Lekötve” lehetőséget, és a foglalást az „ÜDÜLÉS MEGERŐSÍTÉSE” vagy az „ÜDÜLÉS FELSZABADÍTÁSA” lehetőségre kattintva találja meg.

Így foglalhat Plusz üdülést

1. lépés: Az adatok ellenőrzése

Miután rákattintott a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőségre, ellenőriznie kell a foglalás részleteit, és meg kell erősítenie, hogy ki veszi igénybe az üdülést. Ha Ön veszi igénybe az üdülést, jelölje be „Az RCI tag az utazó társaság tagja” lehetőséget.

Ha másik vendég veszi igénybe az üdülést, az „Ez az üdülés a vendégnek szól” lehetőséget kell választania. A vendégigazolványok hozzáadásával kapcsolatban további információt a „KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK” című részben talál.

A folytatáshoz válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.

2. lépés: Szolgáltatások és felhasznált pontok

Mivel Plusz üdülést foglal, nem tud hozzáadni további szolgáltatásokat, ezért egyszerűen válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.

3. lépés: Fizetési információk

Adja meg fizetési információit biztonságos online vásárlási oldalunkon.

Ha Ön RCI Platinum tag, ne feledje, hogy bármilyen tagsági juttatást felhasználhat a tranzakcióhoz, amelyet a fennmaradó egyenlege kiszámítása előtt kapott: Az esetleges juttatások felhasználásához jelölje be a jelölőnégyzetet.

Válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.

4. lépés: A foglalás megerősítése

Tekintse át a megerősítés összefoglalását, és a foglalás befejezéséhez kattintson a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőségre.

Ne feledje, hogy a megerősítést bármikor megtekintheti, ha a felső navigációs sávon az „UTAZÁSAIM”, majd a „Saját üdülési tervek”, végül pedig a „MEGERŐSÍTVE” lapra kattint.

Jó utat!

PLUSZ ÜDÜLÉSEK KERESÉSE

 

Gyorshivatkozások az RCI.com oldalra a súgóval kapcsolatos témákkal