Loading...

Vendégigazolvány hozzáadása

Ha Ön nem tud elutazni, és szeretné barátait vagy családtagjait megajándékozni egy üdüléssel, a csereüdüléseknél, Plusz üdüléseknél és Last minute ajánlatoknál használható vendégigazolvány nagyszerű lehetőséget nyújt erre.

Ráadásul ez az ajándék megsokszorozza magát. Ha Ön RCI Platinum tag, minden egyes vendégigazolvány vásárlásakor tagsági juttatásokat is kap.

Egyszerűen jelentkezzen be, keresse meg a megfelelő üdülést, és kövesse az alábbi lépéseket a vendégigazolvány hozzáadásához.

1. lépés: Az adatok ellenőrzése

Ha kiválasztott a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőséget egy üdülő lakóegységére vonatkozóan, ellenőriznie kell az üdülő adatait.

A folytatáshoz válassza az „Ez az üdülés a vendégnek szól” lehetőséget, és kattintson a „TOVÁBB” lehetőségre.

Adja meg az új vendéggel kapcsolatos információkat, és jelölje be a megfelelő jelölőnégyzeteket, hogy az új vendég kapja meg a megerősítő e-mailt, és hogy megerősítse, hogy elfogadja az RCI feltételeit.

Kattintson a „TOVÁBB” gombra.

2. lépés: Szolgáltatások és felhasznált pontok

Most adhat hozzá a foglalásához olyan extra szolgáltatásokat, mint a cserevédelem, amely megvédi üdülését abban az esetben, ha valami közbejön, és Önnek le kell mondania az üdülést. Ha szeretné hozzáadni, hagyja a jelölőnégyzetet bejelölve.

Ha nem szeretné ezt igénybe venni, vegye ki a jelölést a jelölőnégyzetből, mielőtt a „TOVÁBB” lehetőségre kattintana.

3. lépés: Fizetés

Adja meg a fizetési információkat biztonságos vásárlási oldalunkon.

A tranzakció folytatásához válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.

4. lépés: A foglalás megerősítése

Tekintse át az összes megerősítendő részletet, és jelölje be a jelölőnégyzetet az oldal alján, megerősítve, hogy áttekintette és elfogadta az üdülővel kapcsolatos sürgős tudnivalókat. Válassza ki a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőséget, és ezzel befejezte a foglalást.

Vendégigazolvány hozzáadása megerősített foglaláshoz

Ha már lefoglalta a csereüdülést, és szeretne vendégigazolványt hozzáadni, válassza ki a felső navigációs részen az „UTAZÁSAIM”, majd a „Saját üdülési tervek” lehetőséget.

A foglalások megtekintéséhez kattintson a „MEGERŐSÍTVE” lehetőségre.

A frissíteni kívánt foglalás mellett kattintson a „Szolgáltatások hozzáadása” panel alatt a „VENDÉGIGAZOLVÁNY LÉTREHOZÁSA” lehetőségre.


Guest Certificates


1. lépés: A vendég adatai

A rendszer most arra fogja kérni, hogy frissítse a vendég adatait. Ha szeretné, beállíthatja azt is, hogy az új utazó e-mail-másolatot kapjon a foglalásról.

Az RCI feltételeinek elfogadásához jelölje be a megfelelő jelölőnégyzetet, és a fizetés folytatásához és a foglalás megerősítéséhez kattintson a „TOVÁBB” lehetőségre.

2. lépés: Fizetési információk

Adja meg a fizetési információkat biztonságos vásárlási oldalunkon.

A tranzakció folytatásához válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.

3. lépés: A vendégigazolvány megerősítése

Tekintse át a vendégigazolványra vonatkozó adatokat, válassza ki a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőséget, és ezzel le is zárult a foglalás.