Loading...

További üdülési lehetőségek

Hogyan találhatok és foglalhatok le last minute ajánlatot?

Rövid időn belül szeretne utazni? Foglaljon le egy Last minute ajánlatot, hogy hat héten belül utazhasson, és fizessen készpénzzel, RCI pontok felhasználása nélkül.

Ráadásul ugyanazokban a fantasztikus szolgáltatásokban lehet része, amelyeket a csereüdülések vagy a Plusz üdülések során megismert és megszeretett.

Ezért jelenthetnek a Last minute ajánlatok tökéletes megoldást, amikor a következő kalandra indul:

• Szeretné meglepni magát egy kedvezményes árú last minute üdüléssel;
• Nem szeretné felhasználni a pontjait, vagy már felhasználta a rendelkezésre álló pontjait;
• Vendégigazolvány használatával üdülést szeretne ajándékozni egy különleges személynek.


Így kereshet Last minute ajánlatot

1. lépés: Keresés

ntkezzen be az RCI.com oldalon. A felső navigációs sávban válassza a „FOGLALÁS” lehetőséget, majd kattintson a „Last minute ajánlatok” lehetőségre.

A keresési opciók segítségével keresse meg az igényeinek megfelelő Last minute ajánlatot, és kattintson az „ELÉRHETŐ LAKÓEGYSÉGEK” lehetőségre az üdülő mellett további információk megtekintése érdekében.

2. lépés: Kiválasztás

Ezen a ponton áttekintheti az üdülővel kapcsolatos adatokat és a sürgős információkat, és a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőségre kattintva kiválaszthat egy lakóegységet. A last minute ajánlatoknál nincs lehetőség lekötésre, mivel ezek az üdülések a bejelentkezés előtt legfeljebb 45 nappal állnak rendelkezésre, és csak akkor lehet lekötni az üdülést, ha a bejelentkezés legalább a foglalástól számított 60 napra van.

Ha pedig készen áll a foglalásra, egyszerűen csak kövesse a fizetésről szóló részben olvasható négy lépést, és nemsokára már egy üdülőparadicsomban találhatja magát!

Valaki másnak szeretne üdülést ajándékozni? Ne feledje el az 1. lépésben bejelölni az „Ez az üdülés a vendégnek szól” lehetőséget, így a last minute ajánlatot egy Ön számára kedves személy veheti igénybe.

 

Így foglalhat last minute ajánlatot

1. lépés: Az adatok ellenőrzése

Miután rákattintott a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőségre, ellenőriznie kell a foglalás részleteit, és meg kell erősítenie, hogy ki veszi igénybe az üdülést. Ha Ön veszi igénybe az üdülést, jelölje be „Az RCI tag az utazó társaság tagja” lehetőséget.

Ha másik vendég veszi igénybe az üdülést, az „Ez az üdülés a vendégnek szól” lehetőséget kell választania. A vendégigazolványok hozzáadásával kapcsolatban további információt a „KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK” című részben talál.

A folytatáshoz válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.

2. lépés: Szolgáltatások és felhasznált pontok

Mivel Last minute ajánlatot foglal, nem tud hozzáadni további szolgáltatásokat, ezért egyszerűen válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.

3. lépés: Fizetési információk

Adja meg fizetési információit biztonságos online vásárlási oldalunkon.

Ha Ön RCI Platinum tag, ne feledje, hogy bármilyen tagsági juttatást felhasználhat a tranzakcióhoz, amelyet a fennmaradó egyenlege kiszámítása előtt kapott: Az esetleges juttatások felhasználásához jelölje be a jelölőnégyzetet.

Válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.

4. lépés: A foglalás megerősítése

Tekintse át a megerősítendő részletet, és jelölje be a jelölőnégyzetet az oldal alján, megerősítve, hogy áttekintette és elfogadta a fontos tudnivalókat. A „MEGERŐSÍTÉS” lehetőség kiválasztásával a foglalás befejeződött.

Ne feledje, hogy a megerősítést bármikor megtekintheti, ha a felső navigációs sávon az „UTAZÁSAIM”, majd a „Saját üdülési tervek”, végül pedig a „MEGERŐSÍTVE” lapra kattint.

Jó utat!


LAST MINUTE AJÁNLATOK KERESÉSE

 

Gyorshivatkozások az RCI.com oldalra a súgóval kapcsolatos témákkal