Loading...

Nagyobb lakóegység igénylése

Mindannyian megérdemlünk egy kis luxust, és RCI tagként aktuális Points üdüléséhez díj fizetése ellenében nagyobb lakóegységet igényelhet. Ha pedig RCI Platinum tag, akkor ingyen veheti igénybe a szolgáltatást.

Az alábbiakban megtudhatja, hogyan kérhet – legkésőbb üdülésének kezdődátuma előtt 15 nappal – nagyobb lakóegységet:

1. lépés: Kérés létrehozása

Az üdülési tervek megtekintéséhez kattintson a kezdőoldalon a „FELHASZNÁLÓI FIÓK KEZELÉSE” és a „FOGLALÁSAIM” lehetőségre.

Válassza ki a „Megerősítve” lehetőséget, és ha a foglalásánál van mód nagyobb lakóegységre váltásra, akkor az ennek igénylését lehetővé tevő „Kérés létrehozása” lehetőség aktív.


Upgrade and Changes Request


2. lépés: A lakóegységváltási és -módosítási kérelem adatai

Tekintse át jelenlegi foglalását, valamint azokat az üdülőket, amelyekre szívesen váltana, ha van szabad kapacitásuk.

Hagyja bejelölve az „Ebben az üdülőben szeretnék nagyobb lakóegységet” jelölőnégyzetet az aktuális üdülőnél, ha csak az ott elérhető nagyobb lakóegységek érdeklik.


Upgrade and Changes Request


Ellenkező esetben vegye ki a jelölést a négyzetből, és az alábbi szakaszban leírtak szerint válasszon ki legfeljebb öt alternatív üdülőt.

Hely alapján történő kereséshez használja a legördülő menüt, vagy adja meg az üdülőazonosítót. Jelölje be az „Ebben az üdülőben szeretnék nagyobb lakóegységet” jelölőnégyzetet az opcionális új üdülőnél.

Kiválaszthatja a bejelentkezési időpontokat az új üdülőre vonatkozóan.

Tartsa szem előtt, hogy ha több egymást követő hetet foglalt le egy üdülőben, általában nincs módunk minden egymást követő hétre vonatkozóan lakóegységváltást nyújtani vagy garantálni.

Ha úgy dönt, hogy lakóegységet vált, elképzelhető, hogy lakóegységet kell módosítania az egyes heteknél. Az eredmények optimalizálása érdekében fix dátumokat adjon meg.


Upgrade and Changes Request


Az Ön által megadott e-mail-címen értesíteni fogjuk, ha a feltételeknek megfelelő üdülőt találunk. Ebben a szakaszban igény szerint másik e-mail-címet is megadhat.

Ne feledje, hogy ha Ön Platinum tag, nagyobb lakóegységet igényelhet az üdülőben, amelyben megerősítette foglalását, eltérő bejelentkezési időpontot igényelhet (+/- 2 nap az aktuális bejelentkezési időponthoz képest), vagy másik üdülőt kérhet ugyanabban az országban vagy régióban.

Jelölje be a négyzetet, megerősítve, hogy elfogadja az RCI feltételeit és az üdülővel kapcsolatos sürgős információkat. Majd válassza a „TOVÁBB A FIZETÉSHEZ” lehetőséget.

3. lépés: A váltás megerősítése

Ellenőrizze a kérés részleteit, és ha valamit módosítani szeretne, válassza a „VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGEK SZERKESZTÉSE” lehetőséget.

Ha Ön nem Platinum tag, meg kell adnia a fizetéssel kapcsolatos információkat.

Felhívjuk figyelmét, hogy addig nem terheljük meg a kártyáját, amíg a feltételeknek megfelelő üdülőt nem találunk.

A folytatáshoz válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.


Upgrade and Changes Request


4.: A kérés létrehozása megtörtént

Gratulálunk, sikeresen létrehozta a kérést. A keresést a megerősített bejelentkezési időpont előtt 14-2 nappal indítjuk el.

Ha találunk a feltételeknek megfelelő üdülőt, töröljük az eredeti foglalást, automatikusan lefoglaljuk az új üdülést, és e-mailben értesítjük a foglalás megerősítéséről.