Loading...

Használati útmutatók

A lekötött hét megerősítése

Ha lekötött egy RCI hetet, és készen áll arra, hogy lefoglalja, a következőket kell tennie:

A foglalás megkeresése

A felső navigációs panelen válassza az „UTAZÁSAIM” lehetőséget a „Saját üdülési tervek” oldal megjelenítéséhez.

Kattintson a „LEKÖTVE” lehetősére az átmenetileg lefoglalt foglalások megtekintéséhez.

Kattintson az „ÜDÜLÉS MEGERŐSÍTÉSE” lehetőségre. Ezen a ponton ellenőrizheti és megerősítheti foglalását.

Ne feledje, ha nem kívánja tovább lekötni az üdülőt, csak kattintson az „ÜDÜLÉS FELSZABADÍTÁSA” lehetőségre. Ha nem erősíti meg a foglalást 24 órán belül, az üdülő újra bekerül a csererendszerbe.


A foglalás megerősítése

1. lépés: Az adatok ellenőrzése

Ellenőrizze az üdülés adatainak helyességét, és erősítse meg, hogy ki veszi igénybe az üdülést. Ha egy másik vendég vesz igénybe az üdülést, akkor a vendégigazolvány hozzáadásával kapcsolatban tekintse meg a „KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK” című részt. Ha Ön veszi igénybe az üdülést, válassza „Az RCI tag az utazó társaság tagja” lehetőséget, és kattintson a „TOVÁBB” lehetőségre.

2. lépés: Szolgáltatások és felhasznált pontok

Ha cserehetet foglal, itt az ideje, hogy hozzáadja a cserevédelmet, amely megvédi üdülését, ha a bejelentkezés előtti 14. napig le kell mondania vagy módosítania kell üdülését. Ha szeretné hozzáadni, hagyja a jelölőnégyzetet bejelölve. Ha nem szeretné megvásárolni, vegye ki a pipát a jelölőnégyzetből. Kattintson a „TOVÁBB” lehetőségre.

Ha Plusz üdülést vagy Last minute ajánlatot erősít meg, ebben a szakaszban nincs lehetőség szolgáltatás hozzáadására, így kattintson a „TOVÁBB” lehetőségre.

3. lépés: Fizetési információk

Adja meg a fizetési információkat biztonságos vásárlási oldalunkon.

Ha Ön RCI Platinum tag, ne feledje, hogy bármilyen tagsági juttatást felhasználhat a tranzakcióhoz, amelyet a fennmaradó egyenlege kiszámítása előtt kapott:

4. lépés: A foglalás megerősítése

Tekintse át az összes megerősítendő részletet, és jelölje be a jelölőnégyzetet az oldal alján, megerősítve, hogy áttekintette és elfogadta az üdülővel kapcsolatos sürgős tudnivalókat. Válassza ki a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőséget, és ezzel befejezte csereüdülése lefoglalását.

Ne feledje, hogy a megerősítést bármikor megtekintheti, ha a felső navigációs sávon az „UTAZÁSAIM”, majd a „Saját üdülési tervek” lapra kattint.

Jó utat!

Törölnie kell a foglalást? Ha le kell mondania Points üdülési foglalását a lefoglalást követő 24 órán belül, a teljes összeget visszafizetjük. Ha ezt követően mondja le a foglalást, nem kap visszatérítést.

Ne feledje, hogy ha megvásárolja a csereédelmet, akkor pontegyenlege teljes egészében visszaállításra kerül, ha bármilyen okból le kell mondania az üdülést a bejelentkezés előtti 14. napig.