Loading...

Használati útmutatók

Az RCI tagságom megújítása

Újítsa meg tagságát, hogy gondoskodjon fiókja naprakész állapotáról, és hogy része lehessen mindazokban az előnyökben, amelyeket az RCI világa kínál.

Először is jelentkezzen be az RCI.com oldalon, és kövesse az alábbi lépéseket a megújításhoz. Ha pedig nem szeretne a tagságmegújítással bajlódni, állítson be beszedési megbízást. További információt a „KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK” című részben talál.

A hosszabbítási dátum megállapítása

Először meg kell állapítania, hogy mikor esedékes a fiókja meghosszabbítása. Annak érdekében, hogy tagsága ne járjon le, állítson be minden évben egy emlékeztetőt a naptárjában, így tudni fogja, hogy mikor jelentkezzen be vagy mikor forduljon hozzánk a következő évi tagsági díj befizetése érdekében.

Kattintson a személy ikonra a felső navigációs sávon, majd válassza ki a „Saját fiók” menüpontot.

A „Tagság megújítása” szakasz kiemelve jeleníti meg tagsága lejártának dátumát. A tranzakciós folyamat elindításához kattintson a „SZÁMLA BEFIZETÉSE” lehetőséget.

Ha a fiókja fizetési állapota frissült, tájékoztatjuk.


Home Reservations


1. lépés: Tagsági lehetőségek

Jelölje be a jelölőnégyzetet a „Jövőbeli szolgáltatás esedékes egyenlegei”, azaz az RCI tagság éves díjának kifizetéséhez, és kattintson a „TOVÁBB” lehetőségre.


Home Reservations


2. lépés: Fizetési információk

Adja meg a fizetési információkat biztonságos vásárlási oldalunkon.

Ha Ön RCI Platinum tag, ne feledje, hogy bármilyen tagsági juttatást felhasználhat a tranzakcióhoz, amelyet a fennmaradó egyenlege kiszámítása előtt kapott:

El is mentheti kártyája adatait, hogy a jövőben még kényelmesebben foglalhasson. Csak jelölje be a „Használja ezt a kártyát a jövőbeni online tranzakciókhoz” jelölőnégyzetet.


Home Reservations


3. lépés: Megerősítés

Tekintse át az összes megerősítendő adatot, válassza ki a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőséget, és ezzel le is zárult a tagságmegújítás.

Ne feledje, hogy a felső navigációs sávon található személy ikonra kattintva és a „Sakát fiók” lehetőséget választva bármikor megtekintheti a fiókjának részleteit.


Home Reservations