Så bokar du en extra semester

Behöver du mer semester? Genom att betala kontant för en extra semester kan du tillbringa en vecka på en RCI-ansluten anläggning utan att behöva använda Weeks eller Points.

Du får samma höga standard och lika bra förmåner som på en bytessemester. Här är några fler fördelar med att boka en extra semester.

• Du kan boka även om du inte har Weeks eller Points att deponera.
• Du kan boka så många extra semestrar du vill – det finns ingen gräns.
• Du kan välja bland ett stort utbud av anläggningar och resmål över hela världen.
• Du kan ge en semesterresa i present till någon genom att lägga till ett gästkort till bokningen.

Så här söker du efter en extra semester

Steg 1: Sök

Logga in på RCI.com, klicka på ”BOKA” i det övre navigeringsfältet och välj ”Extra semester”.

Välj dina preferenser för semestern med sökfiltren. Sökresultatet uppdateras automatiskt för varje filter du lägger till. Se NÄRLIGGANDE ÄMNEN för att läsa mer om hur du söker efter en semester.

Steg 2: Bekräfta eller reservera

När du har hittat rätt anläggning klickar du på TILLGÄNGLIGA LÄGENHETER.

Granska anläggningsinformationen och den viktiga informationen, välj sedan en lägenhet genom att klicka på ”BEKRÄFTA” eller ”BOKA PRELIMINÄRT”, om det är mer än 60 dagar till den semester du vill boka. I annat fall är inte alternativet ”BOKA PRELIMINÄRT” tillgängligt.

Klicka på BEKRÄFTA om du är redo att boka och gå vidare till betalningssidan.

Om du trycker du på BOKA PRELIMINÄRT så reserveras lägenheten i 24 timmar medan du bestämmer dig. Om du vill gå tillbaka och boka vid ett senare tillfälle klickar du på ”RESOR” i det övre navigeringsfältet och går till ”Mina semesterplaner”. Välj ”Reserverade”, leta rätt på din bokning och välj ”BEKRÄFTA SEMESTER” eller ”ÅNGRA SEMESTER”.

Så här bokar du en extra semester

Steg 1: Bekräfta information

När du har klickat på BEKRÄFTA måste du gå igenom bokningsuppgifterna och bekräfta vem som ska resa. Om du är med på resan kryssar du i ”RCI-medlemmen är en del av resesällskapet”.

Om en annan gäst ska resa måste du välja ”Semestern gäller för en gäst”. Se NÄRLIGGANDE ÄMNEN för mer information om att lägga till gästkort.

Välj FORTSÄTT för att fortsätta.

Steg 2: Tjänster och använda poäng

När du bokar en extra semester kan du inte lägga till några ytterligare tjänster, så det är bara att klicka på FORTSÄTT.

Steg 3: Betalningsinformation

Ange betalningsuppgifter med vår säkra onlineutcheckning.

Glöm inte att om du är RCI Platinum-medlem kan du använda dina medlemsbelöningar för transaktionen innan vi beräknar återstående saldo. Om du har belöningar att använda kryssar du i rutan för att använda dem.

Klicka på FORTSÄTT.

Extra Holidays

Steg 4: Bekräfta bokning

Granska dina bekräftelseuppgifter och slutför sedan bokningen genom att välja ”BEKRÄFTA”.

Om du vill visa dina bekräftelser klickar du på ”RESOR” i det övre navigeringsfältet, går till ”Mina semesterplaner” och klickar på fliken ”Bekräftade”.

Trevlig resa!

SÖK EFTER EXTRA SEMESTRAR