Så här lägger du till ett gästkort

Om du inte har möjlighet att resa och i stället vill ge bort en semester till familj eller vänner är gästkortet är ett bra alternativ. Du kan lägga till ett gästkort när du bokar bytessemester, extra semester eller sista minuten.

Men du behöver inte heller gå tomhänt. Om du är RCI Platinum-medlem får du också medlemsförmåner varje gång du köper ett gästkort.

Det är bara att logga in, söka efter en semester och följa stegen nedan för att lägga till ett certifikat.

Steg 1: Bekräfta information

När du har valt BEKRÄFTA för en lägenhet på en anläggning måste du verifiera anläggningsinformationen.

Fortsätt genom att välja ”Semestern gäller för en gäst” och trycka på FORTSÄTT.

Skriv in gästens uppgifter och kryssa i relevanta rutor för att skicka en bekräftelse via e-post till den nya gästen. Du måste också bekräfta att du godkänner standardvillkoren för RCI Points.

Klicka på FORTSÄTT.

Steg 2: Tjänster och använda poäng

Nu är det dags att välja de tillval du vill ha, till exempel bytesskydd, som skyddar semestern om det händer något oväntat så att du behöver avboka. Lämna rutan ikryssad om du vill lägga till detta.

Om du inte vill ha Pointsskydd avmarkerar du rutan innan du klickar på FORTSÄTT.

Steg 3: Betalning

Ange betalningsuppgifter med vår säkra onlineutcheckning.

Välj FORTSÄTT för att fortsätta transaktionen.

Steg 4: Bekräfta bokning

Läs igenom bekräftelseinformationen och kryssa i rutan längst ner på sidan för att bekräfta att du har läst och godkänt den viktiga informationen om anläggningen. Klicka på BEKRÄFTA. Din bokning är klar!

Så här lägger du till ett gästkort till en bekräftad bokning

Om du redan har bokat en bytessemester och vill lägga till ett gästkort väljer du ”RESOR” i det övre navigeringsfältet och går till ”Mina semesterplaner”.

Klicka på fliken BEKRÄFTADE för att visa dina bokningar.

Klicka på SKAPA GÄSTKORT i panelen Lägg till tjänster bredvid bokningen du vill uppdatera.

Guest Certificates

Steg 1: Gästinformation

Du ombeds nu att uppdatera gästinformationen. Om du vill kan du också välja att skicka en kopia av bokningen till gästen via e-post.

Kryssa i rutan för att godkänna villkoren för RCI Points och klicka på FORTSÄTT för att betala och bekräfta bokningen.

Steg 2: Betalningsinformation

Ange betalningsuppgifter med vår säkra onlineutcheckning.

Välj FORTSÄTT för att fortsätta transaktionen.

Steg 3: Bekräfta gästkortet

Slutför bokningen genom att granska uppgifterna om gästkortet och trycka på BEKRÄFTA.