Fler semesteralternativ

Sista minuten-erbjudanden

Vill du resa ganska snart? Boka en sista minuten och åk inom sex veckor och betala kontant, utan att behöva använda dina RCI-poäng.

Dessutom får du samma bekvämligheter som på en bytessemester eller extra semester.

Här berättar vi varför sista minuten-erbjudanden kan vara det perfekta alternativet för nästa äventyr.

• Du vill unna dig själv en sista-minuten-resa.
• Du vill inte använda dina poäng eller har redan använt din poängtilldelning.
• Du vill ge bort en semester som gåva till någon du tycker om genom att köpa ett gästkort.

Så här söker du efter ett sista minuten-erbjudande

Steg 1: Sök

Logga in på RCI.com. Välj ”BOKA” i det övre navigeringsfältet och klicka sedan på ”Sista minuten-erbjudanden”.

Använd sökalternativen för att hitta rätt sista minuten-erbjudande och klicka på TILLGÄNGLIGA LÄGENHETER bredvid anläggningen för att se mer information.

Steg 2: Välj

Granska anläggningsinformationen och den viktiga informationen. Välj en lägenhet och klicka sedan på ”BEKRÄFTA”. Du kan inte reservera sista minuten-erbjudanden eftersom de endast är tillgängliga 45 dagar eller mindre före incheckningsdatum och du endast kan reservera semestrar om incheckningsdatum är mindre än 60 dagar från bokningen.

När du är klar att boka följer du bara de fyra stegen i betalningsavsnittet. Sedan är det bara att räkna ner dagarna till semestern!

Tänker du ge resan till någon annan? Glöm inte att välja ”Semestern gäller för en gäst” i första steget för att ge sista minuten-erbjudandet till en närstående.

Så bokar du ett sista minuten-erbjudande

Steg 1: Bekräfta information

När du har klickat på BEKRÄFTA måste du gå igenom bokningsuppgifterna och bekräfta vem som ska resa. Om du är med på resan kryssar du i ”RCI-medlemmen är en del av resesällskapet”.

Om en annan gäst ska resa måste du välja ”Semestern gäller för en gäst”. Se NÄRLIGGANDE ÄMNEN för mer information om att lägga till gästkort.

Välj FORTSÄTT för att fortsätta.

Steg 2: Tjänster och använda poäng

När du bokar ett sista minuten-erbjudande kan du inte lägga till några andra tjänster. Tryck på FORTSÄTT.

Steg 3: Betalningsinformation

Ange betalningsuppgifter med vår säkra onlineutcheckning.

Glöm inte att om du är RCI Platinum-medlem kan du använda dina medlemsbelöningar för transaktionen innan vi beräknar återstående saldo. Om du har belöningar att använda kryssar du i rutan för att använda dem.

Klicka på FORTSÄTT.

Steg 4: Bekräfta bokning

Läs igenom bekräftelseinformationen och kryssa i rutan längst ner på sidan för att bekräfta att du har läst och godkänt den viktiga informationen. När du väljer BEKRÄFTA är bokningen klar.

Om du vill visa dina bekräftelser klickar du på ”RESOR”, går till ”Mina semesterplaner” och klickar på fliken ”Bekräftade”.

Trevlig resa!

SÖK EFTER SENA ERBJUDANDEN