Så här bekräftar du en vecka i vänteläge

Om du har reserverat en RCI-vecka och nu vill boka den gör du så här:

Hitta din bokning

Välj ”RESOR” i det övre navigeringsfältet och gå till ”Mina semesterplaner”.

Klicka på RESERVERADE om du vill se dina reserverade bokningar.

Klicka på BEKRÄFTA SEMESTER. Då får du gå igenom processen med att verifiera och bekräfta bokningen.

Obs! Om du inte längre vill reservera anläggningen kan du trycka på ÅNGRA SEMESTER. Om du inte bekräftar bokningen inom 24 timmar förlorar du reservationen och den kommer återigen att finnas tillgänglig i vårt bokningssystem.

Bekräfta bokningen

Steg 1: Bekräfta information

Kontrollera att semesteruppgifterna är korrekta och bekräfta vem som ska resa. Om du vill ta med dig en gäst på resan läser du NÄRLIGGANDE ÄMNEN för att få mer information om att lägga till gästkort. Om det är du som ska resa väljer du ”RCI-medlemmen är en del av resesällskapet” och klickar på FORTSÄTT.

Steg 2: Tjänster och använda poäng

Om du bokar en bytesvecka är det nu dags att lägga till bytesskydd, som skyddar din semester om du måste avboka eller ändra semestern upp till 14 dagar före incheckningen. Lämna rutan ikryssad om du vill lägga till detta. Annars avmarkerar du rutan. Klicka sedan på FORTSÄTT.

Om du bekräftar en extra semester eller sista minuten finns det inga tjänster att lägga till i det här skedet, så det är bara att trycka på FORTSÄTT.

Steg 3: Betalningsinformation

Ange betalningsuppgifter med vår säkra onlineutcheckning.

Glöm inte att om du är RCI Platinum-medlem kan du använda dina medlemsbelöningar för transaktionen innan vi beräknar återstående saldo.

Steg 4: Bekräfta bokning

Läs igenom bekräftelseinformationen och kryssa i rutan längst ner på sidan för att bekräfta att du har läst och godkänt den viktiga informationen om anläggningen. Klicka på BEKRÄFTA. Din bokning är klar!

Om du vill visa dina bekräftelser väljer du ”RESOR” i det övre navigeringsfältet och går till ”Mina semesterplaner”.

Trevlig resa!

Behöver du avboka? Du kan avboka din Pointssemester inom 24 timmar och få full återbetalning. Om du avbokar efter 24 timmar får du ingen återbetalning.

Kom ihåg att om du köper bytesskydd får du tillbaka alla dina poäng om du av någon anledning måste avboka, upp till 14 dagar före incheckningen.