Loading...

1. szakasz: Az RCI Weeks tagságának bemutatása

Az automatikus deponálás

Hogyan működik az automatikus deponálás?

A válogatott rögzített időbeosztású hetekkel rendelkezők számára elérhető automatikus deponálás egyszerűbbé teszi a csereüdülés megszervezését és lefoglalását.

Ha beleegyezik rögzített időbeosztású hetének automatikus deponálásába, üdülési hetének kezdő időpontjától számított 12 hónappal korábban az RCI minden évben deponálja azt az Ön nevében, így biztosítva, hogy hetéért a maximális deponálási csereértéket kapja meg.

Azonban felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben Ön úgy dönt, hetét e 12 hónapot megelőzően is deponálhatja, mivel a tulajdonában lévő hét kezdő időpontja előtt már két évvel is deponálhat – még akkor is, ha feliratkozott az automatikus deponálásra.

Hogyan csatlakozhatok az automatikus deponáláshoz?

Amikor felkeresi az rci.com oldalt rögzített időbeosztású hetének deponálásához, a „DEPONÁLÁS” oldalon bejelölheti az „Igen, szeretném az automatikus deponálást a tulajdonjogomhoz rendelni” opció melletti négyzetet. Miután ezt bejelölte és megnyomta a „Folytatás” gombot, a „Deponálás kész” oldalon megerősítjük, hogy beállította az automatikus deponálást. Figyelem: ezek az opciók csak akkor jelennek meg, ha Ön jogosult az automatikus deponálás igénybevételére.

Ha más megoldásra vágyik, lépjen kapcsolatba RCI üdülési tanácsadójával, aki elvégezheti ezt Önnek.

Hogy minél hamarabb eljuttathassuk üdülésére, kérjük, ellenőrizze, hogy megfizette-e üdülője karbantartási díjait. A meg nem fizetett karbantartási díjak az elsődleges okai, amiért az üdülők elutasítják a deponálásokat.

Hogyan mondhatom le az automatikus deponálást?

Ha csatlakozott az automatikus deponáláshoz, de később annak lemondása mellett dönt, használja az élő súgót, vagy vegye fel a kapcsolatot egy RCI üdülési tanácsadóval, aki szívesen segít majd Önnek.

Melyek az automatikus deponálás előnyei?

Egyszerűség: Soha nem felejti el hetének deponálását, mivel a kezdő időpont előtt 12 hónappal azt automatikusan elvégezzük Ön helyett.

Érték: Kapja meg a maximális deponálási csereértéket, így a legjobb csereüdülések között válogathat.

Kínálat: Az RCI működésének alapja a hét deponálása. Minél több ember iratkozik fel, annál több csereüdülés válik elérhető a tagok számára.

Az automatikus deponálási feltételek megtekintése