Loading...

Csereüdülés lemondása

A cseredíj és a csereérték teljes visszatérítéséhez értesítenie kell minket a lemondásról a foglalástól számított 24 órán belül.

Ha 24 óra letelte után kívánja lemondani foglalását, elveszíti cseredíját, és ha nem rendelkezik csereérték-védelemmel, a csereérték bizonyos százalékát is levonjuk:

A lemondástól számított napok% del Potere di Scambio riaccreditato
271+ nap100%
181 - 270 nap95%
91 - 180 nap90%
31 - 90 nap80%
15 - 30 nap60%
< 14 napnál kevesebb*45%

 

Biztosítsa csereértékét a lemondás előtt!

Ha a Csereüdülés kezdő dátumától számított 270 napon belül mondja le üdülését, vásárolhat Csereérték-védelmet, hogy megtarthassa a foglalásra elköltött csereértékét. Ezt megvásárolhatja online, amikor lemondja üdülését.

A csereüdülés lemondása:

  1. A felső navigációs panelen válassza az „UTAZÁSAIM” lehetőséget a „Saját üdülési tervek” oldal megjelenítéséhez
  2. Válassza a „Megerősített” lehetőséget
  3. Válassza ki a lemondani kívánt foglalást, majd a „Foglalás lemondása” lehetőséget

Fel fogjuk ajánlani a Csereérték-védelem vásárlásának lehetőségét, amellyel megőrizheti a foglalásra elköltött teljes csereértékét. Tudjon meg többet a Csereérték-védelemről lent, az ezzel foglalkozó aloldalunk elolvasásával.

Sajnáljuk, de ha kevesebb mint két nappal az üdülés kezdő dátuma előtt mondja le Csereüdülését, akkor nem áll módunkban visszatéríteni sem a cseredíját, sem csereértékét.

Ha inkább telefonon mondaná le üdülését, látogasson el Kapcsolat oldalunkra telefonszámaink, nyitvatartásunk és elérhető nyelveink megtekintéséhez.

 

A tagjainknak szóló legfrissebb utazási információk »

Gyorshivatkozások az RCI.com oldalra a súgóval kapcsolatos témákkal