Loading...

Mindent a deponálásról

A deponálási visszaállítás bemutatása

A cserekínálat növelésének legjobb módja, ha maximalizálja a csereértékét azzal, hogy a hetét a kezdő dátum előtti 2 év és 9 hónap között deponálja!

Ha deponálja a hetét az RCI-nél, mostantól lehetőséget biztosítunk a Weeks tagoknak a deponálás optimális időpontban (azaz 2 év és 9 hónap között) történő elmulasztásával elveszített deponálási csereérték százalékos értékének visszaállítására. Ha a csereérték-változási mutató oldalára kattint, láthatja, hogy ha egy hetet legalább 271 nappal a kezdő dátum előtt deponál, akkor az RCI a csereérték 100%-át garantálja. A kezdő dátum előtt legfeljebb 14 napig van lehetősége deponálni, de ekkor a hozzárendelt csereérték százalékos értéke csökken (a fenti esetben az eredeti érték 40%-ára).

A normál RCI Weeks tagokra külön díj megfizetésekor nem vonatkozik a csereérték-változási mutató, ha a hét kezdő dátumától számított 9 hónap és 14 nap között deponálnak. Vagyis ebben az esetben továbbra is a maximális, 100%-os deponálási csereértéket kapják meg.

Az RCI Platinum tagjai díjmentesen vehetik igénybe ezt a szolgáltatást, ha a kezdő dátum előtti 9 és 6 hónap között deponálnak. A normál Weeks tagokkal egyező módon külön díjat csak akkor számítunk fel, ha a deponálás a kezdő dátum előtt kevesebb mint 6 hónappal történik.

Miként vehetem igénybe a deponálási visszaállítást?

A felső navigációs sáv személy ikonjánál válassza ki a „Deponálásaim kezelése” lehetőséget, majd válassza a „Deponálás” lehetőséget, és válassza ki a deponálni kívánt deponálást. A „Deponálás most” oldalon töltse ki a deponálással kapcsolatos részleteket, és felajánljuk Önnek azt az ajánlatot, amellyel elérheti a maximális deponálási csereértéket, ha van ilyen. Megmutatjuk, hogy mennyi a pillanatnyi érték az aktuális napon, és mennyi lesz majd a visszaállítás után.

Ha továbbra is szeretné visszaállítani a deponálási csereértéket, egyszerűen kattintson a „Folytatás” gombra a fizetési folyamat befejezéséhez. Ellenkező esetben kattintson a „Nem” választógombra, és folytathatja a hete deponálását a megszokott módon.

Deposit Restore Explained

Mennyibe kerül ez a szolgáltatás?

A deponálási visszaállítás költségét a Weeks tagsági díjak oldalán találja.

A deponálási visszaállítással kapcsolatos további információkért tekintse meg a feltételeket.