Loading...

Mindent a deponálásról

A lejáró deponálások kezelése

Hogyan kerülhető el a deponálás elvesztése

Az üdülési tulajdonjogához tartozó deponált hétnek köszönhetően vehet igénybe egy csereüdülést az RCI-nél, ezért fontos, hogy felhasználja azt a hároméves utazási időszakban (lásd az „A Weeks tagság bemutatása” témát). Ha nem tudná ezt megtenni, a jó hír az, hogy különböző lehetőségek vannak a deponálása meghosszabbítására és a megérdemelt üdülés elvesztésének elkerülésére.

Deponálások összevonása

Összevonhatja a lejáró deponálását egy másik deponálással vagy deponálási jóváírással. Ha deponálásokat és/vagy deponálási jóváírásokat von össze, akkor az így létrejövő deponálás utazási időszaka – attól függően, melyik opciót választja – az összevonástól számított 12-24 hónapig érvényes. Kattintson az alábbi kapcsolódó témahivatkozásra, és tudjon meg többet a deponálások összevonásáról.

Ha Ön Platinum tag, az összevonáskor tagsági juttatásokat kaphat.

Hogyan lehet meghosszabbítani a deponálást

Deponálását a „Deponálásaim kezelése” részben vagy a telefonos ügyfélszolgálaton hosszabbíthatja meg. Miután bejelentkezett, kattintson a felső navigációs sávon található személy ikonra, és válassza a „Deponálásaim kezelése” menüpontot. Ezen az oldalon válassza ki a „MEGHOSSZABBÍTÁS” fület. Válassza ki a hosszabbítandó deponálást a legördülő menüből, majd adja meg a kívánt hosszabbítási lehetőséget. Ha korábban még nem hosszabbította meg ezt a deponálást, akkor 1 hónap, 3 hónap, 6 hónap vagy 12 hónap közül választhat. Az új záró dátum megjelenik a hosszabbítási lehetőségnél. Miután megerősítette választását a „Hosszabbítás” gombra történő kattintással, egyszerűen haladjon végig a fizetési folyamat lépésein.

Megjegyzés: Deponálását összesen csak 12 hónapra hosszabbíthatja meg. Ha tehát azt választja, hogy 6 hónappal meghosszabbítja a deponálását, de a lejárati dátumhoz közel újra meg kívánja hosszabbítani, akkor csak további 1, 3 vagy 6 hónappal hosszabbíthatja meg azt.

HOSSZABBÍTSA MEG DEPONÁLÁSÁT