Loading...

Mindent a deponálásról

Hogyan hozzam ki a legtöbbet a tagságomból?A lehető legjobb csereüdüléshez a legtöbbet kell kihoznia a deponált hetéből – ezt a deponálási csereérték maximalizálásával érheti el (lásd az alábbi kapcsolódó témát).

Természetesen elképzelhető, hogy a deponálása csereértéke nem egyezik meg pontosan a kívánt csereüdülés csereértékével – ilyenkor az alábbiak történnek.

Mi történik, ha a kívánt csereüdülés csereértéke kisebb a deponálásom csereértékénél?

Ha a kívánt csereüdülés csereértéke kisebb a deponált hét vagy hetek értékénél, akkor Ön deponálási jóváírást* kap, amelyet egy későbbi csereüdüléshez vagy deponálások összevonásához használhat fel. Ekkor a deponálási jóváíráshoz tartozó záró dátum megegyezik az eredeti deponálás záró dátumával.

Making the most of your Trading Power

Mi történik, ha a kívánt csereüdülés csereértéke nagyobb a deponálásom csereértékénél?

Ha deponálási jóváírással vagy több deponálással rendelkezik, akkor külön díj fejében összevonhatja azokat egyetlen összevont deponálássá*, és ezáltal megnövelheti az „új” deponálás csereértékét.

Making the most of your Trading Power

Cserevédelem:

A cserevédelemmel a bejelentkezés előtti 14. napig BÁRMILYEN okból módosíthatja vagy lemondhatja a csereüdülését! Csereértékét annak eredeti érvényességi idejével kapja meg, és számlájára a kifizetett RCI cseredíjjal egyenlő jóváírást kap, amelyet a lemondástól számított 6 hónapon belül felhasználhat egy későbbi tranzakcióhoz.

Cserevédelmet kizárólag a csereüdülés lefoglalásával egyidejűleg vásárolhat. További információkért lásd a „Hogyan lehet cserevédelmet hozzáadni” című részt.