Loading...

Mindent a deponálásról

A deponálás bemutatása

 

Mi az a deponálás?

RCI tagként Ön deponálhatja az üdülési hetét az RCI-nél, és elcserélheti azt egy másik hétre egy másik üdülőben. Miután deponált, egy deponálási csereértéket rendelünk hozzá a hetéhez, amely az Ön számára elérhető csereüdülések megállapítására szolgál. Számos tényező határozza meg a deponálási csereértéket, és ezek közül a deponálás időpontja az egyetlen, amelyet közvetlenül befolyásolhat. A deponálás időpontjától függően Ön a hete kezdő dátuma előtti 1 év és a kezdő időpontja utáni 2 év közötti időszakban cserélhet – azaz egy 3 éves utazási időszak áll a rendelkezésére. Ha nem deponálja a hetét a maximális deponálási csereértéket garantáló időszakban, mostantól lehetőséget biztosítunk a Weeks tagoknak a deponálás optimális időpontban (azaz 2 év és 9 hónap között) történő elmulasztásával elveszített deponálási csereérték százalékos értékének visszaállítására. Ez a szolgáltatás a deponálási visszaállítás. További információkért tekintse meg az alábbi kapcsolódó súgótémát.

Mikor érdemes deponálom?

Az RCI javaslata az, hogy a hete kezdő dátuma előtti 2 év és 9 hónap között deponáljon, mivel így a rendelkezésre álló deponálási csereérték 100%-át kapja meg. A deponálás időpontja aszerint változik, hogy az üdülője mikor teszi elérhetővé a hetet, illetve attól is függ, hogy Ön mikor fizeti meg a karbantartási díjakat.

K: Ha az üdülési hetem évente változik, honnan tudom, hogy mikor érdemes deponálni?

V: Javasoljuk, hogy alakítson ki egy rendszeres rutint. Törekedjen arra, hogy minden évben ugyanakkor hívja fel az üdülőjét, ugyanakkor kérje ki a saját lakóegységét, és ugyanakkor fizesse meg a karbantartási díjakat. Ne feledje, hogy nem deponálhatja a hetét az RCI-nél, ha nem fizette meg a karbantartási díjakat a saját üdülőjében.

K: Ha az üdülőm még nem küldte el a számlákat a karbantartási díjról, hogyan deponálhatok korábban?

V: Hívja fel az üdülőjét, és kérdezze meg, hogy fizethet-e korábban. A cserefolyamatban jelentős sikereket elérő tagjaink hasonló rutinokat alakítanak ki, proaktívan keresik az üdülőjüket, és a karbantartási díjak megfizetésekor kérik ki a saját lakóegységüket.

Miután deponálta a hetét, elcserélheti azt a kezdő időpont előtti 1 év (2016. augusztus 1.) és a kezdő időpont utáni 2 év (2019. augusztus 31.) közötti időszakban.Deponáláskor az RCI egy csereértéket rendel hozzá a hetéhez. Ez a deponálási csereérték(további információkért tekintse meg az alábbi kapcsolódó témát). Ezt az értéket az összes rendelkezésre álló csereüdülés cserélési csereértékéhez viszonyítjuk, és ez alapján határozzuk meg, hogy mely üdülések érhetők el Önnek.

 

 

Gyorshivatkozások az RCI.com oldalra a súgóval kapcsolatos témákkal