Loading...

A Weeks tagság bemutatása

Az RCI 40 évvel ezelőtt alkotta meg az üdülési csererendszert, amely az üdülésijog-tulajdonosoknak kínál lehetőséget új és izgalmas üdülési úti célok felfedezésére szerte a világon.

Mi vagyunk a világ vezető csereüdülési szolgáltatója mint 4000 választható partnerüdülővel, és lehetőséget biztosítunk arra, hogy élvezze a luxusminőségű tengerparti üdüléseket, a jól megérdemelt téli napsütést vagy a last minute utazásokat.

A timeshare üdülési csererendszer koncepcióját társalapítónk, Christel DeHaan indexkártyák segítségével kezdte kidolgozni – nem is lehetett volna egyszerűbb. Az RCI szerte a világon több millió üdülésijog-tulajdonost hoz össze, akik hatékonyan cserélhetik el heteiket, és látogathatnak el más partnerüdülőkbe.

Az üdülési tulajdonjog deponálásként is ismert. Amikor Ön és más tagok deponálják a hetüket vagy heteiket a csereüdülési rendszerbe, még szélesebb üdülési választék áll mindenki rendelkezésére – beleértve Önt is!

Tehát a csereüdülések foglalásának első lépése a saját hetének deponálása. Ezt a hete kezdő dátuma előtti 2 év és 2 hét közötti időszakban teheti meg – ez az úgynevezett deponálási időszak.

Weeks Explained

Így ha a birtokolt hét 2023. augusztus 19-én kezdődik, akkor Ön már 2021. augusztus 16-án deponálhatja a hetét. Legkésőbb a hete kezdő időpontja előtt 14 nappal deponálhat. Miután deponálta a hetét, elcserélheti azt a kezdő időpont előtti 1 év (2022. augusztus 1.) és a kezdő időpont utáni 2 év (2025. augusztus 31.) közötti időszakban. Ez az úgynevezett utazási időszak.

Vegye figyelembe, hogy a hete deponálásával Ön lemond az üdülési tulajdonjogáról, és beleegyezik abba, hogy azt az RCI bármilyen üzleti célra felhasználja, korlátozás nélkül ideértve a többi RCI tag cserekérelmének teljesítését, ellenőrző látogatásokat, promóciókat, bérléseket, értékesítéseket, marketinget, illetve az RCI saját belátása szerinti bármilyen egyéb célt, például az egyéb csere- vagy szállásrendszerekben való használatot is.