Loading...

Mit jelentenek az üdülésminősítések?

Az RCI üdülésminősítési program három különböző minősítéssel ismerheti el azon partnerüdülőinket, amelyek folyamatos elkötelezettséget tanúsítanak a minőség és a vendégelégedettség biztosítása iránt, és amelyek már elértek vagy túl is teljesítettek bizonyos előírásokat.

Ha az RCI.com oldalon vagy a katalógusban keres, akkor ezen minősítéseket az üdülő neve mellett találja. Sőt, az RCI.com oldalon akár minősítések alapján is szűrheti a csereüdülési találatokat.

 Gold Crown resort® minősítés: Bizonyos RCI® partnerüdülők RCI Gold Crown minősítéssel rendelkeznek — a három RCI minősítés közül ez a legmagasabb. Az RCI Gold Crown minősítés olyan üdülőket jelöl, amelyek már elértek vagy túl is teljesítettek bizonyos előírásokat a lakóegység tisztán tartása és karbantartása, a vendéglátás, a be- és kijelentkezés, az üdülői létesítmények és az egyéb szolgáltatások területén.

 RCI Silver Crown resort® minősítés: Az olyan üdülők, amelyek kiváló eredményeket értek el kiemelkedő RCI üdülési élmények biztosítanak az RCI-tagoknak, RCI Silver Crown minősítést kapnak. Ez a minősítés olyan üdülőket jelöl, amelyek már elértek vagy túl is teljesítettek bizonyos előírásokat a lakóegység tisztán tartása és karbantartása, az üdülő karbantartása, a vendéglátás, illetve a be- és kijelentkezés területén.

 RCI Hospitality minősítés: Az RCI Hospitality minősítés tartósan magas pontszámokat jelöl a be- és kijelentkezés, illetve a vendéglátás kategóriákban.