Loading...

Cserélési ötletek

Kombinálja RCI tagságát timeshare jogával, és üdülési lehetőségek széles tárháza válik elérhetővé Ön és szerettei számára. Néhány nagyszerű tippel segítünk megtalálni a tökéletes csereüdülést:


1. Deponáljon korán

Mielőtt az RCI keretében cserélhetne, deponálnia kell. Minél előbb deponál, annál jobbak az esélyei arra, hogy megkaphassa a vágyott csereüdülést, és annál nagyobb csereértéket tudhat magáénak.

Ráadásul több ideje lesz kitalálni, hol szeretne legközelebb egy emlékezetes nyaralást tölteni.


2. Tervezzen korán

A csereérték a kereslet és a kínálat alapján változik, ezért mindig érdemes korán kezdeni a tervezést.

Sok tagunk azt meséli, hogy azok a csereüdülések sikerültek a legjobbak, amelyre nem is készültek. Nézzen jól körül weboldalunkon, és tartsa nyitva a lehetőségeket... Segítünk megtalálni az Önnek megfelelő üdülést.


3. Határozza meg igényeit

Fontos tudni, hogy mit vár el az üdülésétől, de ne feledje, a rugalmassággal mindig a lehető legtöbbet hozhatja ki az üdüléstervezési élményből.

Böngészés közben nézze meg a keresési szűrőket, amelyek segítenek leszűkíteni a keresést azokra a találatokra, amelyek a jövőbeli tartózkodás szempontjából leginkább szóba jöhetnek.


4. Indítson folyamatos keresést

Ha az Ön számára ideális üdülés nem érhető el,hívjon fel minket, és állítson be folyamatos keresést, mi pedig folytatjuk a keresést, és értesítjük, amint a kritériumoknak megfelelő üdülőt találtunk.