Loading...

Foglalásaim kezelése

A foglalások egyszerű kezeléséhez a „Saját üdülési tervek” oldalt úgy terveztük meg, hogy az megkönnyítse az Ön tevékenységét.

A „megerősített” üdüléseket, a „lekötött” foglalásokat, a „folyamatos kereséseket” és a foglalásokat, valamint az elmúlt 2 év összes „üdülési előzményét” elérheti a felső menü „UTAZÁSAIM” elemére kattintva.

Lekötve

A foglalás megerősítése és a kifizetés előtt 24 órára lekötheti a kijelölt csereüdülését és Plusz üdüléseit, ha a foglalás a mai dátumtól számított 60 vagy több nap múlva kezdődik. A meg nem erősített üdülések „lekötöttnek” számítanak. Ezen az oldalon megtekintheti, megerősítheti vagy felszabadíthatja lekötött üdüléseit a megfelelő lehetőség kiválasztásával. Ha készen áll a megerősítésre, válassza a „FOGLALÁS MEGERŐSÍTÉSE” lehetőséget, és kövesse a fizetési lépéseket.

A lekötött, de még meg nem erősített foglalások törléséhez válassza ki a „FOGLALÁS FELSZABADÍTÁSA” opciót. Ha nem szabadítja fel a lekötött üdülést, mi azt automatikusan megtesszük a következő munkanap után vagy a lekötést követő 24 órával.

Folyamatos keresések

Ha nem találja a keresett csereüdülést, akkor egy folyamatos keresés indításával mi keresünk Ön helyett az igényei alapján.

Innen bármely beállított Folyamatos keresést törölhet vagy módosíthat a „KERESÉS TÖRLÉSE” vagy a „KERESÉSI FELTÉTEL MÓDOSÍTÁSA” lehetőségekre kattintva.

Megerősítve

Tekintse meg és nyomtassa ki Megerősített csereüdüléseit ezen az oldalon. Ha változnak tervei, és nem tud részt venni az üdülésen, a már lefoglalt üdülésére mást is elküldhet a „Vendégigazolvány létrehozása” opcióra kattintva.

Jelenlegi csereüdülésnek kategóriaváltását is kérheti, ha a  „Lakóegységváltások és módosítások ” oldalon a „Kérelem létrehozása” hivatkozásra kattint. Amennyiben sajnálatos módon törölnie kell üdülését, megteheti a megerősített üdülésére vonatkozó Csereüdülési adatok szakasz alatti „Foglalás törlése” hivatkozással.

Üdülési előzmények

Itt megtekintheti az RCI-n keresztül foglalt összes üdülését. Itt előző üdüléseket is megtalálhat, és az „Értékelés írása” opcióra kattintva élménybeszámolót írhat.