Loading...

Mindent a deponálásról

Az összevont deponálások bemutatása

Összevont deponálások - ha olyan csereüdülést foglalna, amelynek csereértéke nagyobb bármelyik deponálása csereértékénél, akkor egy meghatározott díj megfizetésével összevonhat két vagy több deponálást vagy deponálási jóváírást. Így még több csereüdülési lehetőséghez férhet hozzá.

Új Összevont deponálási csereértéke felhasználható csereüdülés foglalására. Választhat 12 vagy 24 hónapos opciót, a Deponálási csereérték összevonásának időpontjától számítva. A választott utazási időszak határozza meg, mennyi ideje van az összevont deponálások felhasználására.

Amennyiben Ön Platinum tag, és a deponálások összevonása mellett dönt, jó hírünk van: az összevonáskor Tagsági juttatásokat kaphat. Még nem RCI Platinum tag? Még van ideje RCI Platinum tagságra váltani – és így Tagsági juttatásokat kapni a deponálások összevonásakor – csak válassza a „Tagságváltás” gombot a „Deponálások összevonása” oldalon.

Deponálások összevonása

Deponálásai összevonását online módon vagy az RCI üdülési tanácsadójával való kapcsolatfelvétel útján végezheti el.

Kattintson a „Deponálásaim kezelése” lehetőségre a navigációs sávon. Válassza ki a „Deponálások összevonása” elemet, majd jelölje be az egyes, összevonni kívánt deponálások melletti jelölőnégyzetet.

Továbblépés előtt az alábbi példához hasonlóan tájékoztatjuk az összevont csereértékről és az utazási időszakról. A művelet befejezéséhez egyszerűen kattintson az „ÖSSZEVONÁS” gombra, majd kövesse a fizetési folyamat 1–3. lépését.

Understanding Combined Deposits

VONJA ÖSSZE A HETEIT

Gyorshivatkozások az RCI.com oldalra a súgóval kapcsolatos témákkal