Loading...

További üdülési lehetőségek

Plusz üdülések

A Plusz üdülések olyan egyhetes üdülések RCI partnerüdülőkben, amelyek árát készpénzben rendezheti. Ezek az üdülések pont olyanok, mint a normál RCI csereüdülések – ugyanazt a tágas üdülői stílusú szállást, előnyöket és kényelmi szolgáltatásokat kapja, amelyeket az RCI-től elvárhat – viszont nem kell elcserélnie a saját hetét.

A Plusz üdülések többféle okból népszerűek tagjaink körében:

• Attól függetlenül foglalhatja le őket, hogy van-e éppen deponálható hete;
• Az igénybe vehető Plusz üdülések száma nem korlátozott;
• Üdülők és úti célok széles köréből válogathat szerte a világon;
• Akár vendégigazolványt is vásárolhat hozzá, és ajándékba adhat egy Plusz üdülést

A foglalás módja

Egy Plusz üdülés foglalásához kattintson a felső menü „FOGLALÁS” gombjára, majd válassza ki a „Plusz üdülések” lehetőséget.

A normál cserékkel azonos módon kereshet Plusz üdüléseket – a bal oldali részen található keresési szűrőket használva. Az egyetlen különbség az, hogy csereértékek helyett ársávot láthat az egyes üdülők mellett.

Miután megtalálta a lefoglalandó Plusz üdülést, válassza ki a megfelelő lakóegységet az üdülői adatok oldalon, olvassa el a sürgős információkat, jelölje be az ehhez tartozó jelölőnégyzet, majd kattintson a „Megerősítés”. Ha azonban még nem teljesen biztos benne, és az üdülése több mint 60 nap múlvára esik a mai naptól, akkor a „LEKÖTÉS” lehetőség kiválasztásával 24 órára ingyenesen lekötheti azt.

Megerősítéskor egyszerűen haladjon végig a fizetési folyamat négy lépésén, és már készen is áll egy újabb nagyszerű RCI üdülési élményre!

PLUSZ ÜDÜLÉSEK KERESÉSE

 

Gyorshivatkozások az RCI.com oldalra a súgóval kapcsolatos témákkal