Loading...

További üdülési lehetőségek

Last minute ajánlatok

A last minute ajánlatok olyan kedvezményes plusz üdülések, amelyek a bejelentkezéshez képest jellemzően kevesebb mint hat héten belül rendelkezésre állnak. A szállás az RCI partnerüdülőkben lesz, amelyek a csereüdüléseinknél már megszokott kényelmi szolgáltatásokat kínálják – az egyetlen különbség az, hogy a last minute ajánlatok árát készpénzben kell rendezni. Nem kell elcserélnie a deponált hetét, sem pedig csereértéket felhasználnia.

A last minute ajánlatok nagyszerű lehetőséget kínálnak az alábbi esetekben:

• Last minute üdülést keres;
• Nagyszerű üdülési ajánlatot keres;
• Nem szeretné elcserélni a deponálását;
• Meg szeretné ajándékozni valamilyen ünnep alkalmából a barátait vagy családtagjait, ezért vásárol vendégigazolványt.

Hogyan foglalhat le egy last minute ajánlatot

Egy Last minute üdülés foglalásához kattintson a felső menü „FOGLALÁS” gombjára, majd válassza ki a „Last minute ajánlatok” lehetőséget.

A csereüdülésekkel azonos módon kereshet last minute ajánlatokat – a keresési szűrőket használva. Az egyetlen különbség az, hogy csereértékek helyett ársávot láthat az egyes üdülők mellett.

Miután megtalálta a lefoglalandó last minute ajánlatot, válassza ki a megfelelő lakóegységet az üdülői adatok oldalon, a jelölőnégyzet bejelölésével erősítse meg, hogy elolvasta a sürgős információkat, majd kattintson a „Megerősítés” gombra.

Egyszerűen haladjon végig a fizetési folyamat 4 lépésén, és már készülhet is egy újabb nagyszerű RCI üdülési élményre!

LAST MINUTE AJÁNLATOK KERESÉSE

 

Gyorshivatkozások az RCI.com oldalra a súgóval kapcsolatos témákkal