Loading...

Lakóegységváltási és módosítási kérelem

Külön díj ellenében Ön lakóegységváltást kérhet jelenlegi csereüdülési foglalására vonatkozóan. Ez a szolgáltatás ingyenes az RCI Platinum tagoknak. Ezt a kérelmet az Ön csereüdülésének foglalása során vagy 15 nappal az üdülés megkezdése előtt indítványozhatja. Ehhez kattintson a felső navigációs panel „UTAZÁSAIM” fülére, majd kattintson a „Megerősítve” lehetőségre, hogy megerősített üdülési terveihez lépjen.

Upgrade and Changes Request

Kategóriaváltási és módosítási kérelme három lehetőséget kínál:

• Kérjen nagyobb lakóegységet az Ön által aktuálisan megerősített üdülőhelyen;
• Kérjen más bejelentkezési dátumot egy–két nappal korábbra vagy későbbre a meglévő visszaigazolásához képest;
• Válasszon egy másik üdülőt ugyanabban az országban vagy régióban (maximum öt üdülőt jelölhet ki), amelyhez ugyanazon repülőtéri szolgáltatás tartozik.

Ha az Ön által választott valamelyik lehetőség elérhetővé válik a megerősített bejelentkezési dátum előtt 14 nappal, akkor automatikusan töröljük a meglévő foglalását, és megerősítjük a választott új lehetőséget.

Ha már a lehető legnagyobb lakóegységtípust foglalta le az Ön által választott üdülőben, akkor nincs lehetőség további lakóegységváltásra ebben az üdülőben. Azonban választhat legfeljebb öt másik, Önnek ajánlott üdülőt Kérjük vegye figyelembe, hogy először törölnie kell az üdülői megerősítés kijelölését a jobb oldali négyzetre kattintva, mielőtt a „Kérelem mentése” gombra kattinthatna. Megjegyzés: Ez a művelet NEM törli a megerősítést.

Ha nem a lehető legnagyobb lakóegységtípust foglalta le a megerősített üdülőben, és nagyobb lakóegységet szeretne kérni, akkor csak kattintson a narancsságra mutatóra.

Ekkor rugalmas dátumokat adhat meg, ha azok rendelkezésre állnak. Ellenkező esetben a rendszer figyelmezteti Önt. Ezután a jelölőnégyzet bejelölésével fogadja el a feltételeket, és kattintson a „Kérelem mentése” gombra.

E-mailben elküldjük majd a megerősítést, de ha azt szeretné, hogy a nyilvántartásunkban szereplő fiók helyett egy másikra küldjük el az e-mailt, megadhat egy másik e-mail-címet is, mielőtt mentené a kérését.

Ha egy másik üdülőt szeretne kiválasztani ugyanabban az országban vagy térségben (legfeljebb 5 üdülő), akkor kattintson a felajánlott üdülők melletti jelölőnégyzetre.

A kiválasztott üdülők mindegyikéhez legalább egy bejelentkezési időpontot meg kell adnia, mielőtt továbblépne a fizetési részhez. Az RCI Platinum tagoknak ez a szolgáltatás ingyenes, csupán a „Kérelem mentése” gombra kell kattintaniuk.

FONTOS

Ha egymást követő heteket foglalt, sajnos nem valószínű, hogy biztosítani tudjuk a lakóegységváltást mindegyik héthez kapcsolódóan. A csereüdülési hálózatunk jellegéből adódóan és a meglévő foglalások miatt nem tudjuk garantálni a lakóegységváltást ugyanabba a lakóegységbe/üdülőbe egynél több hét esetén.

Ha lakóegységet vált, elképzelhető, hogy lakóegységet kell módosítania az egyes heteknél. A legjobb eredmények érdekében pontos dátumokat adjon meg a lakóegységváltási kereséshez: rugalmas dátumok kiválasztásával korlátozhatja módosítási lehetőségeit.