Loading...

4. szakasz: Önkiszolgáló súgó

szakasz: Weeks szabályzatok és feltételek letöltése

Plusz üdülési feltételek - ez a dokumentum tartalmazza a Plusz üdülések vagy last minute ajánlatok foglalására érvényes összes feltételt, beleértve az ilyen foglalásokra vonatkozó lemondási szabályzatot is.


Adatvédelmi nyilatkozat – ez a dokumentum tartalmazza az Önről gyűjtött információk részletes leírását, az ilyen adatok kezelésének és felhasználásának módját, valamint azokat a szervezeteket, amelyekkel megosztjuk ezeket.

Tagsági feltételek – ez a dokumentum ismerteti az RCI-vel való szerződését a csererendszer tekintetében, valamint bemutatja az Önre és az RCI-re vonatkozó összes kapcsolódó jogot és kötelezettséget.


A webhely használati feltételei –ez a dokumentum az Ön és az RCI közötti megállapodást ismerteti az RCI.com használatának tekintetében.


Ügyfélriasztás – információk és figyelmeztetések a timeshare iparágban működő olyan szervezetekről, amelyek véleményünk alapján nem jogkövetőek, vagy hamisan állítják azt, hogy kapcsolatban állnak az RCI-vel.


Platinum tagsági szabályok – ez a dokumentum az Ön és az RCI közötti megállapodást ismerteti az RCI Platinum tagságról.


Kiegészítő utazási termékekre vonatkozó feltételek - Jelen kiegészítő utazási termékekre vonatkozó feltételek célja, hogy kiegészítsék, nem pedig helyettesítsék az rci.com oldalon elérhető RCI Points® tagsági feltételeket, RCI Weeks® tagsági feltételeket és RCI Platinum® tagsági szabályokat.


Online vitarendezési testületet olyan esetekben lehet felkeresni, amikor az Interneten keresztül vásárolt/lefoglalt termékre vagy szolgáltatásra a vásárló bár már panaszt tett a szolgáltató felé, de a két fél közötti kapcsolat ellenére sem született elfogadható megoldás. Amennyiben szeretné felvenni a kapcsolatot egy alternatív vitarendezési testület képviselőjével, kérjük kattintson a következő linkre: http://ec.europa.eu/consumers/odr/