Loading...

Használati útmutatók

Vendégigazolvány hozzáadása

Ha Ön nem tud elutazni, és szeretné barátait vagy családtagjait megajándékozni egy üdüléssel, a csereüdüléseknél, Plusz üdüléseknél és Last minute ajánlatoknál használható vendégigazolvány nagyszerű lehetőséget nyújt erre.

Ráadásul ez az ajándék megsokszorozza magát. Ha Ön RCI Platinum tag, minden egyes vendégigazolvány vásárlásakor tagsági juttatásokat is kap.


Vendégigazolvány hozzáadása üdülés lefoglalásakor

Egyszerűen jelentkezzen be, keressen üdülést, és a foglalás megkezdésekor, az 1. lépésben (Adatok ellenőrzése), ha nem jelölte be, hogy csereüdülésként vagy Plusz üdülésként szeretné lefoglalni az üdülést, ezt most kell megtennie, mielőtt arra a kérdésre válaszolna, hogy ki veszi igénybe az üdülést.

Ha a foglalásnál már megadta, hogy csereüdülésről vagy Plusz üdülésről van szó, a rendszer azonnal arra kéri, hogy adja meg, hogy ki veszi igénybe az üdülést. Alapértelmezetten „Az RCI tag az utazó társaság tagja” lehetőség van bejelölve. Ezen a ponton az „Ez az üdülés a vendégnek szól” lehetőséget kell bejelölnie. Megjelenik egy vendégigazolvány-űrlap, amelyet ki kell töltenie.

Adja meg a vendég adatait, és a megfelelő jelölőnégyzet bejelölésével erősítse meg, hogy elfogadja az RCI Weeks feltételeit. Mielőtt a „TOVÁBB” gombra kattintana, bejelölheti azt a lehetőséget, hogy a rendszer megerősítő e-mailt küldjön az új vendégnek.

A foglalás befejezéséhez folytassa az üdülésfoglalási folyamatot.

Vendégigazolvány hozzáadása megerősített foglaláshoz

Ha már lefoglalta a csereüdülést, és szeretne vendégigazolványt hozzáadni, válassza ki a kezdőoldalon az „FELHASZNÁLÓI FIÓK”, majd a „Közelgő üdülések” lehetőséget.

Ha már lefoglalta a csereüdülését, és vendégigazolványt kíván hozzáadni, kattintson a felső navigációs részen található személy ikonra, válassza ki a „Saját fiók” lehetőséget, majd a „Megerősítve” lapot.

How to add a Guest Certificate

1. lépés: A vendég adatai

Most frissítheti a vendéggel kapcsolatos információkat, és bejelölheti, hogy a foglalásról az új utazó e-mailben másolatot kapjon.

Az RCI Weeks feltételeinek elfogadásához jelölje be a megfelelő jelölőnégyzetet, és a fizetés folytatásához és a foglalás megerősítéséhez kattintson a „TOVÁBB” lehetőségre.

2. lépés: Fizetési információk

Adja meg a fizetési információkat biztonságos vásárlási oldalunkon.

El is mentheti kártyája adatait, hogy a jövőben még kényelmesebben foglalhasson. Csak jelölje be a „Használja ezt a kártyát a jövőbeni online tranzakciókhoz” jelölőnégyzetet.

A tranzakció folytatásához válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.


3. lépés: A vendégigazolvány megerősítése

Tekintse át a vendégigazolványra vonatkozó adatokat, válassza ki a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőséget, és ezzel le is zárult a foglalás.