Loading...

Használati útmutatók

Plusz üdülés lemondása

Ha le kell mondania Plusz üdülési foglalását vagy last minute foglalását, és ezt a lefoglalást követő 24 órán belül megteszi, a teljes összeget visszafizetjük.

Ha üdülését ezen 24 órás periódus után mondja le, az alábbi lemondási díjak lesznek érvényesek:

Az indulási dátum és az RCI által kézhez kapott lemondási értesítés közötti idő: Lemondás díja
Több mint 46 napA foglalás teljes költségének 0%-a
31-45 napA foglalás teljes költségének 15%-a
30 nap vagy kevesebbA foglalás teljes költségének 100%-a

 

Ha valamilyen okból nem tudja igénybe venni a Plusz üdülést vagy last minute ajánlatot, vásárolhat egy vendégigazolványt, és átruházhatja az üdülést RCI tagsággal nem rendelkező barátaira vagy családtagjaira is. Tudjon meg többet az alábbi „Vendégigazolvány” oldal elolvasásával.

Ha inkább telefonon mondaná le üdülését, vagy adna hozzá Vendégigazolványt, látogasson el Kapcsolat oldalunkra telefonszámaink, nyitvatartásunk és elérhető nyelveink megtekintéséhez.

Plusz üdülés vagy last minute foglalás online lemondásához lépjen a „Saját üdülési tervekhez”, és válassza ki a „Megerősített” fület. Válassza ki a lemondani kívánt foglalást, majd kattintson a „Foglalás lemondása” lehetőségre. Az üdülés lemondásának ideje alapján kiszámítjuk a visszatérítendő összeget.

A jelölőnégyzeten jelölje be, hogy egyetért a feltüntetett díjakkal és elfogadja azokat, majd kattintson a „Foglalás lemondása” gombra. Üdülésének lemondása ezáltal megerősítetté válik.

Az RCI törekedni fog az összeg 24 órán belüli visszatérítésére, viszont amennyiben a visszatérítés az eredeti fizetési forrásra történik, oda a kártyakibocsátó saját feltételeiben megszabott idő elteltével érkezik meg az összeg.