Loading...

Használati útmutatók

Hogyan deponálhatja a hetét

Miután kifizette üdülője karbantartási díjait, jelentkezzen be az RCI.com oldalra, válassza ki a „Deponálásaim kezelése” opciót a személy ikon alatt. Kattintson a „DEPONÁLÁS” fülre, ahol megjelennek a deponálható hetek.

Rögzített időbeosztású hét deponálása

Ha készen áll a deponálásra, válassza ki a deponálni kívánt „Év” melletti választógombot, és kattintson a „HÉT DEPONÁLÁSA” gombra.

How to Deposit Your Week

A „Deponálás most” oldalon ellenőrizze deponálása részleteit. Amennyiben a deponálás napján üdülésének kezdő dátuma kevesebb mint kilenc hónapon belül esedékes, minimális díjfizetés ellenében visszaállíthatja deponálása teljes csereértékét.

További információkat a „Deponálási visszaállítás bemutatása” súgó oldalon talál.

Feliratkozhat az Automatikus deponálásra is, amely azt jelenti, hogy üdülési hetének kezdő időpontjától számított 12 hónappal korábban az RCI minden évben deponálja azt az Ön nevében. Az ezzel kapcsolatos további tudnivalókért tekintse meg „Az automatikus deponálás” című súgóoldalunkat.

Ha készen áll, kattintson a „DEPONÁLÁS MOST” gombra, és megerősítést küldünk hetének sikeres deponálásáról.

Változó időbeosztású hét deponálása

Ha változó időbeosztású héttel rendelkezik – azaz üdülései dátuma évről évre változhat –, akkor Ön nem lát hozzárendelt csereértéket ezen az oldalon, de kiszámíthatja azt deponálási kalkulátorunkkal, ha a „Kiszámítás” hivatkozásra kattint.

A változó időbeosztású deponálásnak két típusa van. A változó időbeosztású deponálás első típusa, ha Ön végzi el a deponálást online, amennyiben rendelkezik lakóegység és/vagy heti beosztással a deponálni kívánt év(ek)re vonatkozóan. Ha nem rendelkezik ilyenekkel, vagy nem biztos azok adataiban, lépjen kapcsolatba saját üdülőjével, és érdeklődjön a részletekről. A szükséges adatok birtokában válassza ki a deponálni kívánt hetet, majd kattintson a „HÉT DEPONÁLÁSA” gombra.

How to Deposit Your Week

Töltse ki az űrlapot, és figyeljen arra, hogy az információ megegyezik az üdülő által biztosított adatokkal, így elkerülheti a deponálás elutasítását. Intervallum hete az 1 – 52 hét között lesz. Az 1. hét az év első hétfőtől vasárnapig terjedő hete, az 52. pedig az év utolsó hétfőtől vasárnapig terjedő hete.

Amennyiben a deponálás napján üdülésének kezdő dátuma kevesebb mint kilenc hónapon belül esedékes, díjfizetés ellenében visszaállíthatja deponálása teljes csereértékét.

Deponálásának jóváhagyása után értesíteni fogjuk. Amíg a jóváhagyásra vár, továbbra is kereshet és foglalhat Csereüdülést.

 

A változó időbeosztású deponálás másik típusánál kapcsolatba kell lépnie saját üdülőjével, és ők fogják elvégezni a hét deponálását.

How to Deposit Your Week