Loading...

Használati útmutatók

Hogyan lehet nagyobb lakóegységet kérni

Mindannyian megérdemlünk egy kis luxust, és RCI tagként aktuális csereüdüléséhez díj fizetése ellenében nagyobb lakóegységet igényelhet. Ha pedig RCI Platinum tag, akkor ingyen veheti igénybe a szolgáltatást.

Az alábbiakban megtudhatja, hogyan kérhet – legkésőbb üdülésének kezdődátuma előtt 15 nappal – nagyobb lakóegységet:

1. lépés: Kérés létrehozása

Az üdülési tervek megtekintéséhez kattintson a felső navigációs részen található „UTAZÁSAIM” gombra.

Ha a foglalásánál van lehetőség nagyobb lakóegység igénylésére, az üdülőfoglalással kapcsolatos információk alatt, a „Lakóegységváltások és módosítások” részben rá tud kattintani a „Kérés létrehozása” lehetőségre.

How to request a unit upgrade


2. lépés: A lakóegységváltási és -módosítási kérelem adatai

Tekintse át jelenlegi foglalását, valamint azokat az üdülőket, amelyekre szívesen váltana, ha van szabad kapacitásuk.

Vagy egyszerűen jelölje be az „Ebben az üdülőben szeretnék nagyobb lakóegységet” jelölőnégyzetet az aktuális üdülőnél, ha csak az ott elérhető nagyobb lakóegységek érdeklik.

How to request a unit upgrade


Vagy hagyhatja bejelölés nélkül a jelölőnégyzetet, és megadhat legfeljebb öt másik üdülőt, amelyben szívesen venne igénybe nagyobb lakóegységet. Csak jelölje be az „Ebben az üdülőben szeretnék nagyobb lakóegységet” jelölőnégyzetet, és mindegyik üdülőnél adja meg a preferált bejelentkezési időpontot.

How to request a unit upgrade


How to request a unit upgrade


Tartsa szem előtt, hogy ha több egymást követő hetet foglalt le egy üdülőben, általában nincs módunk minden egymást követő hétre vonatkozóan lakóegységváltást nyújtani vagy garantálni.

Ha úgy dönt, hogy lakóegységet vált, elképzelhető, hogy lakóegységet kell módosítania az egyes heteknél. Az eredmények optimalizálása érdekében fix dátumokat adjon meg.

Az Ön által megadott e-mail-címen értesíteni fogjuk, ha a feltételeknek megfelelő üdülőt találunk. Ebben a szakaszban igény szerint másik e-mail-címet is megadhat.

Ne feledje, hogy ha Ön Platinum tag, nagyobb lakóegységet igényelhet az üdülőben, amelyben megerősítette foglalását, eltérő bejelentkezési időpontot igényelhet (+/- 2 nap az aktuális bejelentkezési időponthoz képest), vagy másik üdülőt kérhet ugyanabban az országban vagy régióban.

Jelölje be a négyzetet, megerősítve, hogy elfogadja az RCI feltételeit és az üdülővel kapcsolatos sürgős információkat. Majd válassza a „TOVÁBB A FIZETÉSHEZ” lehetőséget.

How to request a unit upgrade


3. lépés: A váltás megerősítése

Ellenőrizze az adatokat, és ha valamit módosítani szeretne, válassza a „VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGEK SZERKESZTÉSE” lehetőséget.

Ha Ön nem Platinum tag, meg kell adnia a fizetéssel kapcsolatos információkat.

Felhívjuk figyelmét, hogy addig nem terheljük meg a kártyáját, amíg a feltételeknek megfelelő üdülőt nem találunk.

A folytatáshoz válassza a „TOVÁBB” lehetőséget.


4.: A kérés létrehozása megtörtént

Gratulálunk, sikeresen létrehozta a kérést. A keresést a megerősített bejelentkezési időpont előtt 14-2 nappal indítjuk el.

Ha találunk a feltételeknek megfelelő üdülőt, töröljük az eredeti foglalást, automatikusan lefoglaljuk az új üdülést, és e-mailben értesítjük a foglalás megerősítéséről.

How to request a unit upgrade