Loading...

Mindent a deponálásról

A csereérték visszaállítása

A „Deponálásaim kezelése” oldalon először el kell kezdenie deponálni azt a hetet, amelyre vissza kívánja állítani a csereértékét. Ehhez kattintson a személy ikonra, és válassza a „Deponálásaim kezelése” hivatkozást. A deponálási csereérték visszaállításának megkezdéséhez válassza ki itt a „DEPONÁLÁS” lehetőséget.

A deponálási csereértékkel kapcsolatban bővebb információt a „KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK” részben talál.

Kattintson a „DEPONÁLÁS MOST” gombra a deponálni kívánt hét mellett.


1. lépés: Az adatok ellenőrzése

Ha a kiválasztott deponálás veszített a deponálási csereértékéből, megmutatjuk a jelenlegi értéket, valamint azt, hogy visszaállítás után mekkora értéket fog kapni.

A visszaállítás folytatásához válassza az „Igen, legyen visszaállítva a maximális deponálási csereérték” választógombra, majd kattintson a „Tovább” gombra a fizetési folyamat lépésein való végighaladáshoz.

Ha csak normál módon szeretné deponálni a hetét, válassza a „Nem, ne legyen visszaállítva a maximális deponálási csereérték” lehetőséget.

How to restore your Deposit Trading Power


2. lépés: Fizetési információk

Adja meg a fizetési információkat a deponálási visszaállítás kifizetéséhez.

Adja meg a fizetési információkat biztonságos vásárlási oldalunkon.

Ha Ön RCI Platinum tag, ne feledje, hogy bármilyen tagsági juttatást felhasználhat a tranzakcióhoz, amelyet a fennmaradó egyenlege kiszámítása előtt kapott:


3. lépés: Az adatok megerősítése

Tekintse át a tranzakció részleteit, és jelölje be a jelölőnégyzetet az oldal alján, megerősítve, hogy áttekintette és elfogadta a feltételeket. Válassza a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőséget, és a deponálási csereérték visszaállításra kerül.

A deponálási visszaállítással kapcsolatban bővebb információt a „KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK” részben talál.