Loading...

Használati útmutatók

Beszedési megbízás beállítása

Ha eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnunk, máris egy kicsit könnyebb az életünk. Jelentkezzen be az RCI.com oldalra, és állítson be beszedési megbízást, amellyel minden évben automatikusan megújíthatja tagságát. Fiókja mindig naprakész lesz, így Önnek csak a fontos dolgokkal kell foglalkoznia – mint például élete legjobb nyaralásának megtervezésével.

Így tudja elvégezni a beállítást:

Miután bejelentkezett, kattintson a felső navigációs sávon található személy ikonra, és válassza a „Saját fiók” menüpontot.

Görgessen lefelé, és a beszedési megbízás sávon kattintson a „FELIRATKOZÁS” gombra a beszedési megbízással kapcsolatos űrlap megjelenítéséhez.


1. lépés: Az adatok megadása

Megnyílik egy új ablak, amelyben megadhatja a fizetéssel kapcsolatos beállításokat. Adja meg banki adatait, valamint azt, hogy melyik hónapban kerüljön sor az automatikus megújításra.

How to set up a Direct Debit

Kattintson a „TOVÁBB” lehetőségre.


2. lépés: Az adatok megerősítése

Lehetséges, hogy a rendszer több eredményt talál a megadott helyi bankfiókra. Kattintson a megfelelő fiók melletti rádiógombra, és kattintson a „KIVÁLASZTÁS” lehetőségre. Az Ön bankfiókja nem szerepel a listában? Kattintson a „VISSZA” lehetőségre, hogy még egyszer ellenőrizze a bankazonosító kódot, majd kattintson a „TOVÁBB” gombra.

How to set up a Direct Debit


Ellenőrizze az adatok helyességét, és az „ENGEDÉLYEZÉS” lehetőség kiválasztásával erősítse meg, hogy Ön mint a fiók tulajdonosa hozzájárul a beszedési megbízás beállításához.

How to set up a Direct Debit


3. lépés: A beállítás befejezése

Ekkor visszaigazolást fog kapni arról, hogy a beszedési megbízás beállítása sikeresen megtörtént. Amikor legközelebb bejelentkezik az RCI.com oldalra, azt fogja tapasztalni, hogy a fiókja frissült az új fizetési státusszal.

A beszedési megbízás kinyomtatásához válassza a „MEGHATALMAZÁS MEGTEKINTÉSE” lehetőséget, vagy keresse meg a tőlünk kapott visszaigazoló e-mailt.

How to set up a Direct Debit