Loading...

Turbózza fel üdülési élményét. Tagsága lehetőséget biztosít Önnek, hogy exkluzív megtakarításokat élvezhessen a hotelek, az autóbérlés, a programok és még sok minden más esetén!

Tökéletes útitársként a legjobb választás lehetőségét kínáljuk. Legyen szó kényelemről vagy luxusról, mindent megtalál, amire szüksége van — és mindezt egy helyen.

Pihenjen szállodában az üdülése előtt vagy után. Indítsa üdülését stílusosan a repülőtéri váróteremhez való hozzáféréssel. Induljon felfedezőútra Fedezze fel a reptéri transzfer kényelmét. Kerülje el a sorban állást, és foglalja le előre jegyeit világszerte több mint 345 000 programajánlat esetén.

Élvezze ezeket az előnyöket üdülése során vagy akár otthonához közel. További információért kattintson az egyes címekre:

Az RCI Platinum tagok még többet takaríthatnak meg egyes hoteleken és reptéri váróteremhez való hozzáférésen, és a csereértéket is felhasználhatják az autóbérlés árának csökkentésére.

Ha bármilyen kérdése van a 2022. december 31. előtti reptéri parkolással, repülőjegyekkel, vasúttal, távolsági buszokkal és kirándulásokkal kapcsolatos foglalásokra vonatkozóan, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a 06 1 481 4709-as telefonszámon.

*A reptéri váróteremhez való hozzáférés a DragonPasson keresztül csak RCI Platinum tagok számára érhető el.

Feltételek: a normál RCI Weeks program tagsági feltételei érvényesek.

Nem minden utazási termék érhető el az összes klubtagnak.

^Az RCI tagok a jogosult csereértéküket az RCI Weeks hotel, utazási termékek és szolgáltatások programok kedvezményeihez használhatják fel, amelyek itt tekinthetők meg. A hotel, az utazási termékek és szolgáltatások az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül foglalhatók le. Az Alliance Reservation Network hálózatra vonatkozó részletes feltételekért kattintson ide.

A legjobb ár garantálása csak az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül végzett hotelfoglalásokra vonatkozik. A részletes feltételekért kattintson ide.

Az RCI Travel üzemeltetője/üzemeltetői olyan harmadik fél/felek, amely(ek) teljes mértékben felelős(ek) az összes szolgáltatás és termék Önnek történő biztosításáért. A harmadik fél/felek az „RCI Travel” márkanevet az RCI, LLC licence alapján használhatják.

Az RCI Travel vállalatnál történő foglalásokra a harmadik fél/felek feltételei vonatkoznak, amelyek az alábbi weboldalon érhetők el:

Repülőjegyek foglalása

Hajóutak foglalása

Az RCI nem vállal felelősséget a harmadik fél/felek által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Kérjük, tekintse meg az RCI Travel feltételeit itt.

Nem minden országban érhető el minden termék.

Ha Ön az Egyesült Királyságban vagy az Európai Unióban él: Ha Ön kettő vagy több utazási vagy egyéb utazással kapcsolatos szolgáltatást foglal nálunk, akkor a 2018. évi szervezett utazási formákról és kapcsolódó utazási megoldásokról szóló rendeletnek (a továbbiakban „rendeletek”) megfelelő kapcsolódó utazási szolgáltatásokat kínálunk Önnek.

Amikor kapcsolódó utazási megoldásokat kínálunk Önnek, akkor fizetésképtelenségünk esetére gondoskodtunk a biztosítási fedezetről, a rendeletek előírásainak megfelelően. Itt olvashatja el a szabályzat részleteit.