Så deponerar jag min vecka

När du har betalat underhållsavgifterna till din anläggning loggar du in på RCI.com och väljer ”Hantera mina deponeringar” under personikonen. Klicka på fliken ”DEPONERA”, som visar alla tillgängliga veckor som du kan deponera.

Deponera en fast vecka

Om du är redo att deponera klickar du på alternativknappen bredvid det ”År” du vill deponera och klickar på knappen ”DEPONERA VECKA”'.

How to Deposit Your Week

På sidan ”Deponera nu” verifierar du uppgifterna för deponeringen. Om startdatumet för din vecka är mindre än nio månader från den dag du deponerar kan du återställa dina deponeringars totala byteskraftsvärde mot en mindre avgift.

Mer information finns på hjälpsidan ”Återställa deponeringar”.

Du kan även registrera dig för ”Automatisk deponering”. Då deponerar RCI din semestervecka åt dig, 12 månader före startdatumet varje år. Mer information om det finns på vår hjälpsida ”Om automatisk deponering”.

När du är klar klickar du på knappen ”DEPONERA NU”, så bekräftar vi att din vecka har deponerats hos oss.

Deponera en flytande vecka

Om du äger en flytande vecka, det vill säga att din semestertilldelning varierar varje år, tilldelas du inte ett byteskraftsvärde på den här sidan, men du kan beräkna det med vår deponeringsräknare genom att klicka på länken ”Beräkna”.

Det finns två typer av flytande deponeringar. Den första typen av flytande deponering kan du deponera själv online om du har din lägenhet eller veckotilldelning för de år du vill deponera. Om du inte har dem eller är osäker på vilka de är kontaktar du din egen anläggning och begär den informationen. När du har informationen väljer du den vecka du vill deponera och klickar på knappen ”DEPONERA VECKA”.

How to Deposit Your Week

Fyll i formuläret och se till att din information matchar den som tillhandahålls av din anläggning, så att du kan undvika att deponeringen avvisas. Din intervallvecka som du äger är mellan 1 och 52. Vecka 1 börjar med årets första måndag till söndag och vecka 52 slutar med det årets sista måndag till söndag.

Om startdatumet för din vecka är mindre än nio månader från den dag du deponerar kan du återställa dina deponeringars totala byteskraftsvärde mot en avgift.

Vi meddelar dig så fort deponeringen har bekräftats. Medan du väntar på bekräftelsen kan du ändå söka och boka din bytessemester.

För den andra typen av flytande deponering kontaktar du din egen anläggning som då deponerar veckan åt dig.

How to Deposit Your Week