Så återställer jag min byteskraft

Börja med att deponera den vecka du vill återställa din byteskraft för genom att gå till sidan ”Hantera mina deponeringar”. Klicka på personikonen och välj länken ”Hantera mina deponeringar” för att komma dit. Välj sedan ”DEPONERA” för att påbörja processen med att återställa deponeringens byteskraft.

Du hittar mer information om deponeringsbyteskraft i RELATERADE ÄMNEN.

Klicka på knappen DEPONERA NU för den vecka du vill deponera.

Steg 1: Bekräfta information

Om den valda deponeringen har förlorat i deponeringsbyteskraft visas det aktuella värdet och det värde du får vid en återställning.

Om du vill fortsätta med återställningen väljer du alternativknappen Ja, återställ den maximala byteskraften. Klicka på Fortsätt och genomför betalningen.

Om du istället vill deponera veckan som vanligt väljer du Nej, återställ inte den maximala byteskraften.

How to restore your Deposit Trading Power

Steg 2: Betalningsinformation

Ange hur du vill betala för återställningen av deponeringen.

Ange betalningsuppgifter med vår säkra onlineutcheckning.

Glöm inte att om du är RCI Platinum-medlem kan du använda dina medlemsbelöningar för transaktionen innan vi beräknar återstående saldo.

Steg 3: Bekräfta uppgifterna

Läs igenom informationen om transaktionen. Kyssa i rutan längst ner på sidan för att bekräfta att du har läst och godkänt användarvillkoren. Välj BEKRÄFTA. Nu återställs deponeringsbyteskraften.

Kom ihåg att du när som helst kan se dina deponeringar och deras värde genom att klicka på personikonen i det övre navigeringsfältet och välja ”Hantera mina deponeringar”.