Τι είναι οι Επιπλέον διακοπές και οι Προσφορές της τελευταίας στιγμής στην RCI;

Οι Επιπλέον διακοπές και οι Προσφορές της τελευταίας στιγμής είναι κρατήσεις με μετρητά για ενοικίαση παραθεριστικών καταλυμάτων σε συνεργαζόμενα παραθεριστικά συγκροτήματα RCI.

Πληρώνετε για τη διαμονή, όχι ανά άτομο, με αποτέλεσμα να αξιοποιείτε στο έπακρο την αξία των Επιπλέον διακοπών και των Προσφορών της τελευταίας στιγμής.

Οι τιμές των Επιπλέον διακοπών ξεκινούν από μόλις €269 ανά εβδομάδα για ένα studio ή ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Οι Προσφορές της τελευταίας στιγμής είναι Επιπλέον διακοπές με ημερομηνία ταξιδιού εντός 45 ημερών από την κράτηση και έναρξη στις €255.

 

Γιατί να κάνω κράτηση για Επιπλέον διακοπές ή Προσφορά της τελευταίας στιγμής;

1. Αποθηκεύετε τη συναλλακτική δύναμη ή τους πόντους για τις Ανταλλαγές διακοπών της RCI

Οι Επιπλέον διακοπές και οι Προσφορές της τελευταίας στιγμής είναι κρατήσεις με μετρητά, όπως στην ανοιχτή αγορά, αλλά αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη της RCI.

2. Εξοικονομείτε ακόμα περισσότερα χρήματα με τις τακτικές εκπτώσεις μας!

Οι Προσφορές της τελευταίας στιγμής ξεκινούν από μόλις €255 ανά εβδομάδα. Οι τιμές ισχύουν για το κατάλυμα και όχι ανά άτομο. Ενδέχεται να ξεκινήσουμε μια προσφορά Επιπλέον διακοπών κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όπως οι δημοφιλείς προσφορές μας "αγοράστε ένα πακέτο και κερδίστε ένα δεύτερο δωρεάν", κατά την οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε ακόμη μεγαλύτερη αξία και περισσότερα συγκροτήματα.

3. Η ποιότητα είναι εγγυημένη

Οι Επιπλέον διακοπές και οι Προσφορές της τελευταίας στιγμής προσφέρονται στα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας. Όλα τα συγκροτήματα έχουν αξιολογήσεις, βάσει των σχολίων των μελών, όπως τα επίπεδα Gold Crown, Silver Crown και Hospitality. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε τα ίδια πρότυπα ποιότητας καταλυμάτων, όπως θα περίμενε κανείς από τα συγκροτήματά μας, ανεξάρτητα από το πού θα μείνετε.

4. Απολαμβάνετε τη διαμονή σας σε περισσότερα συνεργαζόμενα παραθεριστικά συγκροτήματα της RCI

Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον αριθμό κρατήσεων για Επιπλέον διακοπές και Προσφορές της τελευταίας στιγμής, επομένως γιατί να περιορίσετε τις αποδράσεις σας RCI μόνο στις Ανταλλαγές διακοπών;

5. Περισσότερες διακοπές με τους φίλους σας

Γιατί να μην πάρετε μαζί σας και τους φίλους σας; Θα μπορούσατε να νοικιάσετε ένα μεγαλύτερο κατάλυμα για να το μοιραστείτε, περισσότερες μονάδες στο ίδιο συγκρότημα ή να αγοράσετε ένα πιστοποιητικό φιλοξενούμενου για να μπορούν οι φίλοι σας να ταξιδεύουν αυτόνομα.

6. Ένας εναλλακτικός τρόπος για να απολαύσετε τα συγκροτήματά σας

Αν θέλετε να επισκεφθείτε ένα συγκεκριμένο θέρετρο αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη Ανταλλαγή διακοπών για τις ημερομηνίες που επιθυμείτε, μπορεί να βρείτε διαθεσιμότητα στις Επιπλέον διακοπές. Αν δούμε ότι όλες οι κατατεθειμένες εβδομάδες έχουν κλειστεί με κρατήσεις, αλλά υπάρχει ακόμη ζήτηση από τα μέλη μας, όπου μπορούμε, επιδιώκουμε να κανονίσουμε ενοικιάσεις στο συγκρότημα, αν το επιτρέπει η διαθεσιμότητα.

Διαθέτετε ήδη χρονομερίδιο;

Εάν έχετε ήδη χρονομερίδιο σε ένα από τα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας, μπορείτε να το αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο. Εγγραφείτε στην RCI για να ανταλλάξετε το χρονομερίδιό σας με διακοπές σε όλο τον κόσμο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ RCI »

Είστε ήδη μέλος της RCI;

Δημιουργήστε τον δικό σας online λογαριασμό για να βλέπετε τη διαθεσιμότητα διακοπών, να διαχειρίζεστε τα προνόμια μελών και πολλά άλλα.

ΕΓΓΡΑΦΗ »