Τι είναι η συνδρομή RCI Points;

Η συνδρομή στο πρόγραμμα RCI Points προσφέρει στους κατόχους χρονομεριδίων σε συνεργαζόμενα παραθεριστικά συγκροτήματα RCI την ευκαιρία να αλλάξουν την εβδομάδα ιδιοκτησίας τους με κάποιους πόντους.

Οι εβδομάδες ιδιοκτησίας λαμβάνουν μια αξία πόντων με βάση τις αξιολογήσεις των μελών για το συγκρότημά σας, τον αριθμό των κλινών και τη ζήτηση κρατήσεων για το συγκρότημα και τις ημερομηνίες που έχετε.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια Ανταλλαγή διακοπών με μια αξία πόντων ίδια ή χαμηλότερη από τους πόντους που έχουν εκχωρηθεί στην εβδομάδα ιδιοκτησίας σας. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κράτηση για περισσότερες από μία διακοπές, κυρίως αν χρησιμοποιήσετε τις μηνιαίες προσφορές πόντων ή τις εκπτώσεις πόντων για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Πώς λειτουργεί η συνδρομή στο πρόγραμμα RCI Points;

1. Η εβδομάδα ιδιοκτησίας σας λαμβάνει μια αξία πόντων

Αυτή βασίζεται στις αξιολογήσεις που δίνουν τα μέλη στο συγκρότημα, το μέγεθος του καταλύματός σας και τη ζήτηση κρατήσεων για τις ημερομηνίες που έχετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους πόντους για ανταλλαγές διακοπών ίδιας ή μικρότερης αξίας καθώς και για προϊόντα συνεργατών του προγράμματος RCI Points. 

2. Προστασία πόντων

Αν πρέπει να ακυρώσετε την κράτησή σας για την Ανταλλαγή διακοπών για οποιονδήποτε απρόβλεπτο λόγο, δεν χάνετε τους πόντους σας.

3. Εξοικονόμηση έως και 50% στους πόντους

Αν μπορείτε να ταξιδέψετε εντός 45 ημερών από τη στιγμή της κράτησης, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και το 50% της αξίας των πόντων για ανταλλαγές διακοπών.

4. Εξοικονομήστε με τις μηνιαίες προσφορές πόντων

Η αξία των πόντων της Ανταλλαγής διακοπών έχει έκπτωση σε επιλεγμένα συγκροτήματα κάθε μήνα.

5. Δανεισμός πόντων

Δανειστείτε πόντους από τους πόντους των επόμενων ετών σας για να τους χρησιμοποιήσετε αυτήν τη χρονιά.

6. Ενοικίαση πόντων

Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να κάνετε κράτηση για τις διακοπές σας; Ή μήπως επιθυμείτε μια ιδιαίτερη ανταλλαγή διακοπών; Μπορείτε να νοικιάσετε περισσότερους πόντους για να αυξήσετε τον αριθμό που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

"Το συγκρότημά μας μας έφερε σε επαφή με γνωστές εταιρείες και τα ταξίδια μας ήταν καλά οργανωμένα, ενώ το μόνο που έπρεπε να κάνουμε εμείς ήταν να χαρούμε τις διακοπές μας. Ορισμένες δραστηριότητες ήταν ακριβές, αλλά ξέραμε ότι αυτές οι διακοπές μας θα ήταν ιδιαίτερες και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Εξάλλου, έχοντας να πληρώσουμε μόνο την προμήθεια ανταλλαγής RCI, εξοικονομήσαμε περισσότερα από 1.000 £ για τα έξοδα ενοικίασης του καταλύματος."

Philip Hakim - Μέλος της RCI

Διαθέτετε ήδη χρονομερίδιο;

Εάν έχετε ήδη χρονομερίδιο σε ένα από τα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας, μπορείτε να το αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο. Εγγραφείτε στην RCI για να ανταλλάξετε το χρονομερίδιό σας με διακοπές σε όλο τον κόσμο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ RCI »

Είστε ήδη μέλος της RCI;

Δημιουργήστε τον δικό σας online λογαριασμό για να βλέπετε τη διαθεσιμότητα διακοπών, να διαχειρίζεστε τα προνόμια μελών και πολλά άλλα.

ΕΓΓΡΑΦΗ »