2 vuotta hintaan 49 € ja 50 € saldoa tilillesi*

Saat parhaan hyödyn RCI-jäsenyydestä!

Entistäkin monipuolisempi matkailuverkosto

Voit valita yli 600 000 hotellin ja 4 200 kumppanuuskohteen joukosta ja hyödyntää ainutlaatuisia jäsentarjouksia sekä parhaan hinnan takuutamme.**

Cash Vacation Options

Lisälomat ja äkkilähdöt

Varaa lisäloma ja säästä vaihtoarvosi tai pisteesi vaihtolomiin. Äkkilähdöt ovat tarjoushintaisia lisälomia, joiden matkustuspäivä on 45 päivän sisällä varauspäivästä.

Member-Only RCI Travel Benefits

RCI Travel†

Saat risteily-, hotelli- ja kiertoajelutarjouksia sekä mahdollisuuden ostaa lisäpalveluita, kuten lentoja, autonvuokrauksia ja pääsylippuja.

Give Vacations

Erikoistarjouksia

Jäsenenä saat säännöllisiä vaihtoarvo- tai pistealennuksia, lisälomatarjouksia ja paljon muuta!

RCI Platinum

Korota jäsenyytesi korkeimmalle tasolle, niin saat varausetuoikeuden, huoneiston tasokorotusten, lomakeskusten vaihtamisen ja maksuttoman jatkuvan haun kaltaisia etuja.

Lomaturva

Kun hankit lisäturvan, voit tehdä vaihtolomaasi muutoksia tai peruuttaa sen mistä tahansa syystä vielä viisi päivää ennen saapumispäivää! Jos peruutat varauksen, vaihtomaksu ja käyttämäsi vaihtoarvo palautetaan RCI-jäsentilillesi.

Vieraskortit

RCI:n kumppanilomakeskuksiin pääsevät myös ystävät ja perheenjäsenet. Varaa loma ja ota heidät mukaan. Koskee vaihto- ja lisälomia sekä äkkilähtöjä.

UUTTA! RCI Flexipay

Varaa nyt – maksa myöhemmin RCI Flexipaylla! Valitse laajasta valikoimastamme upea lisäloma alkaen 199 €, ja maksa hinnasta vain 25 % etukäteen. Matkustuspäivästä riippuen voit maksaa jäljellä olevat maksut jopa 12 korottomassa kuukausierässä.

UUTTA! Automaattinen talletus

Valikoidut kiinteän viikon omistajat voivat nyt hyödyntää automaattista talletusta. Talletamme viikkosi vuosittain 12 kuukautta ennen sen alkamispäivää, jotta saat talletuksellesi suurimman mahdollisen vaihtoarvon ja enemmän valinnanvaraa!

Autamme sinua saamaan jäsenyydestäsi parhaan hyödyn

RCI Weeks

Ohjekirjasto

Oppaita, videoita ja tietoa. Täältä löydät vastauksen kaikkiin jäsentiliisi liittyviin kysymyksiin!

RCI-yhteisö

Tule mukaan jäsenten ja matkaajien yhteisöön verkossa. Kerro tarinasi ja tutustu muiden kokemuksiin!

Yhteystiedot

Juttele lomaoppaidemme kanssa verkossa. Live-keskustelua tarjotaan chatin kautta asiakaspalvelun tavallisina yhteysaikoina ja saatavuuden mukaan. Soita osaaville oppaillemme, jos tarvitset apua tai neuvoja. Klikkaa ja katso numerot ja palveluajat.

Palaa jäseneksi nettisivuilla nyt tai ota meihin yhteyttä

Tarvitsetko apua uudelleenliittymislomakkeen täyttämiseen verkossa? Lue vinkkejä täältä >

 

*Tämä tarjous on saatavilla tavallisille RCI Weeks -jäsenille, joiden jäsenyyden päättymisestä on kulunut 7 kuukaudesta 2 vuoteen ja jotka omistavat lomaosakkeen. 50 € alennusta RCI-lomasta: alennuksen voi käyttää joko normaaliin RCI Weeks -vaihtoon tai lisälomaan. RCI-vaihtoloma: Tavallinen RCI Weeks -vaihtosumma veloitetaan ja RCI Weeks -talletus vaaditaan. Vaihtoarvosääntöjä sovelletaan. Lisälomat: Viikon talletusta tai vaihtoa ei vaadita. Loman hintaan sisältyy pelkästään majoitus, ei lentoja eikä muita kuluja. RCI pidättää oikeuden perua tämän tarjouksen tai pidentää sen voimassaoloaikaa ilman erillistä ilmoitusta.
^189 €:n kokonaisalennus perustuu kahteen vakiosuuruiseen jäsenmaksuun (99 €/vuosi), josta on vähennetty 59 € (uudelleenliittymistarjous), ja RCI-tilille lisättävään 50 €:n saldoon. Tämän tarjouksen voi hyödyntää vain kerran jäsenyyttä kohden. Tarjous riippuu saatavuudesta ja voi muuttua. Tarjous on voimassa 22.–30.10.2020. Normaalit jäsenyysehdot ovat voimassa. Saat lisätietoja osoitteesta rci.com.
**RCI-jäsenet voivat käyttää kelvollisen vaihtoarvon hotellivarausten alennuksiin RCI Weeks -hotelliohjelman ehtojen mukaisesti. Katso ehdot napsauttamalla tätä. Hotellivaraukset ovat tehtävissä Alliance Reservation Networkin kautta. Katso Alliance Reservation Network -hotellivarauksiin liittyvät ehdot kokonaisuudessaan napsauttamalla tätä. Parhaan hinnan takuu koskee vain hotellivarauksia, jotka on tehty Alliance Reservation Networkin kautta. Katso parhaan hinnan takuun ehdot kokonaisuudessaan napsauttamalla tätä.

† RCI Travel -palvelun tarjoaa ja toteuttaa Contemporary Travel Solutions Ltd (yritysnumero 06664958), jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa 4 Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd myy lennot sisältäviä lomapaketteja ATOL-numerolla 11285, ja sen ABTA-jäsennumero on P6913. Tämä turva ei koske yksittäisiä matkapalveluita, kuten pelkkää majoitusta. Kaikkiin RCI Travelilta tehtyihin varauksiin sovelletaan RCI Travelin varausehtoja. Contemporary Travel Solutions käyttää RCI Travel -brändinimeä RCI Europen myöntämällä lisenssillä. RCI Europe toimii RCI Travelista erillisenä organisaationa. RCI Europe ei tarjoa matkapalveluita eikä vastaa mistään RCI Travelin myymistä tai tarjoamista tuotteista tai palveluista. Kaikkia RCI Travel -tuotteita ei ole saatavana kaikissa maissa. UK Copyright © 2020 RCI Travel. Kaikki oikeudet pidätetään.