Mi az az RCI Weeks tagság?

Az RCI Weeks tagság lehetővé teszi a timeshare tulajdonosok számára, hogy az RCI partnerüdülőkben birtokolt hetüket/heteiket deponálják csereüdülési programunkba, és azonos értékben, cseredíj ellenében foglalhassanak egy másikat (vagy több hetet az alacsonyabb értékű üdülőkben) az ingatlan méretétől, helyszínétől és az utazás dátumától függetlenül.

A tulajdonosi hetekhez megadott kritériumok szerint rendeljük hozzá a csereértéket, ezek többek közt a következők: a tagok értékelése az adott üdülőről, a hét szezonalitása, a szállás mérete, a kikapcsolódási lehetőségek választéka és a népszerűség. Minél nagyobb a csereértéke, annál többet használhat fel következő csereüdülésének lefoglalásához, ha más üdülőben szeretné tölteni azt!

Alacsonyabb csereértékű üdülést is foglalhat – előfordulhat, hogy így kettő vagy több üdülésre is elég lesz a csereértéke. Ha a foglalásai után még mindig rendelkezik fennmaradó csereértékkel, összevonhatja ezeket, így lehet, hogy marad csereértéke még egy csereüdülés lefoglalására. Az év során rendszeres csereérték kedvezményeink akár 4-es értékű üdüléseket is tartalmazhatnak, így fennmaradó csereértékét további izgalmas utazásokra használhatja fel.

Hogyan működik az RCI Weeks tagság?

1. Deponálás

Deponálja tulajdonosi hetét. A tulajdonjog típusától függően ezt megteheti tagsági fiókján keresztül online, közvetlen az üdülőnél vagy az RCI-n keresztül.

2. Megkapja csereértékét

Deponált hetéhez csereértéket rendelünk hozzá, amit felhasználhat egy, vagy akár több csereüdülés foglalására is!

3. RCI csereüdülés lefoglalása

Fizessen egy csereüdülési díjat foglalásonként, a szállás méretétől, az üdülő besorolásától és az utazás dátumától függetlenül!

4. Csereérték-védelem vásárlása

Ne veszítse el csereértékét, ha előre nem látható okokból le kell mondania csereüdülését.

5. A legkisebb is számít!

Vonja össze fennmaradó csereértékét és deponálási jóváírásait, így több csereértéket használhat fel még több csereüdülés lefoglalására.

6. Használja ki a kedvezményeket

Rendszeres csereérték kedvezményeinknek köszönhetően akár már 4-es csereértékű RCI csereüdüléseket is találhat.

Mivel egy nyolcszemélyes lakóegységgel rendelkezem egy RCI Gold Crown üdülőben az Egyesült Államokban, a hetem deponálását három heti üdülésre tudom elcserélni Európában. Mikor meguntam, hogy mindig Floridába megyek, és Shellie (a lányom) is kinőtte a Disney-t, az európai kalandozás lett az új szenvedélyem.

Tracie Bushell – RCI tag

Már rendelkezik üdülési joggal?

Ha már van üdülési joga valamely partnerüdülőnkben, hozzon ki még többet timeshare tulajdonjogából! Csatlakozzon az RCI-hez, és cserélje timeshare jogát üdülésekre világszerte.

CSATLAKOZZON AZ RCI-HEZ »

Már RCI tag?

Regisztrálja online fiókját, ahol megtekintheti az üdülések elérhetőségét, kezelheti tagsági előnyeit, és sok minden mást.

REGISZTRÁLJON »